Haberler

Burdur - Paramediklerden Asker ve Polis İçin Ceviz Ezmesi Kampanyası

Paramediklerden asker ve polis için ceviz ezmesi kampanyası

ACİL Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Burdur Şubesi tarafından Güneydoğu'da terör operasyonlarında görev yapan asker ve polise moral motivasyon için ceviz ezmesi kampanyası başlatıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda stant açan dernek üyeleri bir ay boyunca topladıkları yardımla alacakları ceviz ezmelerini Güneydoğu'ya gönderecek. Standı ziyaret eden Vali Yardımcısı Ali Uysal kendisinin de 1996 yılında Beytüşşebap 5'inci Jandarma Komando Taburu'nda bir yıl tim komutanı olarak terörle mücadele ettiğini anlattı. Vali Yardımcısı Uysal, "Terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize psikolojik olarak destek vermek amacıyla farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan bu kampanyaya destek veriyoruz. Ben de şahsi olarak 5 kilogram ceviz ezmesi ile kampanyayı başlatıyorum. Allah Güneydoğu'da görev yapan asker ve polisimizin yardımcısı olsun. Büyük mücadele veriyorlar. Türkiye olarak kritik süreçlerden geçiyoruz. Hepimiz elimizden geldiğince destek olmalıyız" diye konuştu.

Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, kampanyaya destek olarak dernek üyelerine teşekkür etti. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de yapılanın çok onurlu ve şerefli bir iş olduğunu belirterek, "Belediye olarak biz de gerekli desteği yapacağız" dedi.

Dernek Başkanı Esengül Aladağ kampanyaya katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Kampanyaya destek olan 64 yaşındaki Ömer Karakaya, "Son dönemlerde Doğu ve Güneydoğu'da çok acı terör olayları yaşanmakta. Yaşadığımız acıları bir nebze olsun azaltmak için genç kardeşlerimizin başlattığı kampanya için teşekkür ediyorum. İnşallah terör olayları son bulur" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beytüşşebap Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title