Haberler

Burdur Ortaokul Öğrencisi Kızın Şüpheli Ölümü

Ortaokul öğrencisi kızın şüpheli ölümü Burdur'da ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki İlayda Kartal, sömestr tatilini geçirmek için gittiği dedesinin evindeki salıncakta ölü bulundu.

Ortaokul öğrencisi kızın şüpheli ölümü

Burdur'da ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki İlayda Kartal, sömestr tatilini geçirmek için gittiği dedesinin evindeki salıncakta ölü bulundu.

Burdur Hüsnü Bayer Ortaokulu 6'ncı sınıf öğrencisi İlayda Kartal, sömestr tatilini geçirmek için merkeze bağlı Düğer Köyü'nde oturan dedesinin evine gitti. Dedesi Mustafa Sak ve anneannesi Fadime Sak ile birlikte bu sabah kahvaltı yapan İlayda Kartal, daha sonra evin ikinci katına çıktı. Bir süre sonra yukarı çıkan Fadime Sak, buradaki salıncakta İlayda Kartal'ı hareketsiz halde buldu.

Dedesi tarafından önce yakındaki Hacılar Köyü'ndeki Aile Sağlığı Merkezi'ne oradan Burdur Devlet Hastanesi'ne getirilen İlayda Kartal'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. İlayda Kartal'ın cenazesi otopsi için aynı hastanenin morguna konulurken, olayı duyup hastaneye koşan yakınları gözyaşı döktü. İlayda Kartal'ın cenazesinin yarın Düğer Köyü'nde toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Sak Kartal Bayer 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title