Haberler

Burdur Öğrencilere Bisiklet Hediye Edildi

Öğrencilere bisiklet hediye edildi Burdur'da Sağlıklı Beslen, Hareket Et, Mutlu Yaşa projesi kapsamında 20 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Öğrencilere bisiklet hediye edildi

Burdur'da Sağlıklı Beslen, Hareket Et, Mutlu Yaşa projesi kapsamında 20 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu'nun başlattığı 'Sağlıklı Beslen, Hareket Et, Mutlu Yaşa' projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda kahvaltı programı düzenlendi. Programa, Vali Hasan Kürklü, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, İl Sağlık Müdürü Hüseyin Özeren, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Reha Sermed Aygören ile öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Burada konuşan Vali Hasan Kürklü, yeni neslin sağlığının çok önemli olduğunu vurgularken, "Ülkemizin geleceğini onlara emanet edeceğiz. Çocuklarımızı, gençlerimizi ne kadar sağlıklı yetiştirirsek ülkemizin geleceği de o kadar sağlıklı olacaktır. Çocuklarımızı hem bedenen hem fikren sağlıklı, değerlerimize saygılı yetiştirmemiz lazım. Çocuklarımızı sağlıklı bir şekilde yetiştirmek aile olarak, devlet olarak boynumuzun borcu" dedi.

Okul Müdürü Ramazan Atagündüz sağlıksız beslenme ve hareketsiz yaşamın büyüme, gelişme ve okul başarısını olumsuz yönde etkilediğini söylerken, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sevinç Sütlü, öğrencilere hareketli yaşamın önemini anlattı. Sütlü, "Top oynayın, ip atlayın ama öğün atlamayın. Okula her gün kahvaltı ederek gelin. Annenizi, öğretmeninizi çok iyi dinleyin ama uslu uslu oturan çocuk olmayın. Biz hareket eden atlayan, zıplayan çocuklar olmanız için çalışacağız. Burdur'da bisiklet yollarının artmasını istiyoruz" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen 20 bisiklet öğrencilere protokol üyeleri tarafından teslim edildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Orkun Ercengiz Mahmut Bayram Türkiye Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title