Haberler

Burdur - Öğrencilerden Lösemiye Farkındalık Gecesi

Öğrencilerden lösemiye farkındalık gecesi BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) öğrencileri tarafından LÖSEV farkındalık gecesi düzenlendi.

Öğrencilerden lösemiye farkındalık gecesi

BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) öğrencileri tarafından LÖSEV farkındalık gecesi düzenlendi.

MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu'nda düzenlenen gecede Burdur Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu konser verdi. Şiirler okundu, MAKÜ Dans Topluluğu tarafından dans gösterileri sunuldu. Gecenin sonunda öğrencilerin oluşturduğu Grup Papaz tarafından rock konseri verildi. MAKÜ Ekonomi ve Yönetim Topluluğu tarafından düzenlenen geceye bazı öğrenciler ağızlarında maskelerle katıldı. Gecede satılan ürünlerden elde edilen gelir Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV) bağışlandı.

Ekonomi ve Yönetim Topluluğu Başkanı İbrahim Pala, bu geceyi lösemiden annesini kaybeden arkadaşlarından etkilenerek LÖSEV'le işbirliği içerisinde yaptıklarını belirterek, "Amacımız lösemi konusunda eğlenceli bir şekilde dikkati çekmekti. Lösemiden çok canımız yandı, artık yanmasın. İnşallah amacımıza ulaşmışızdır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title