Haberler

Burdur Oğlundan Sonra Anne de Mide Küçültme Ameliyatı Oldu

Oğlundan sonra anne de mide küçültme ameliyatı oldu Burdur'da ilk defa yapılan operasyonla yaklaşık 20 gün önce mide küçültme ameliyatı olan 137 kiloluk Celil Çalışkan'ın ardından annesi 115 kilo ağırlığındaki Hanife Çalışkan da aynı operasyonu geçirdi.

Oğlundan sonra anne de mide küçültme ameliyatı oldu

Burdur'da ilk defa yapılan operasyonla yaklaşık 20 gün önce mide küçültme ameliyatı olan 137 kiloluk Celil Çalışkan'ın ardından annesi 115 kilo ağırlığındaki Hanife Çalışkan da aynı operasyonu geçirdi.

Burdur'da oturan 26 yaşındaki Celil Çalışkan, 22 Ekim'de Burdur'da ilk defa yapılan operasyonla mide küçültme ameliyatı oldu. Çalışkan'ın tedavisi sürerken bu kez 52 yaşındaki annesi Hanife Çalışkan için aynı operasyon yapıldı. Aşırı kilolu olması nedeniyle sağlık sorunları yaşadığını ve ameliyat olmaya karar verdiğini anlatan Çalışkan, "Nefesim tıkanıyordu. Her gün rahatsızlık yaşıyordum. Bunlardan kurtulmak için ameliyat olmak istedim" dedi.

Ameliyattan sonra kendini çok iyi hissettiğini aktaran Çalışkan, 60- 70 kilograma kadar düşmeyi amaçladığını kaydetti. Çalışkan, "Aslında oğlumla birlikte ameliyat olmaya karar vermiştik. Ama önce oğlumu ameliyat ettiler. İnşallah ikimiz de bir an önce aşırı kilolardan kurtuluruz" diye konuştu.

Ameliyattan sonra geçen sürede 16 kilo verdiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu vurgulayan Celil Çalışkan ise kilo verdikçe kendini daha mutlu hissettiğini söyledi. Celil Çalışkan, "Önce beni ameliyat ettiler. Annem durumumun iyi olduğunu görünce cesaretlendi. Sonra o da ameliyat oldu. Şeker ve tansiyon rahatsızlıkları vardı. İnşallah şimdi bunlar kalmayacak" dedi.

Anne- oğlun ameliyatlarını gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ali Yağcı da daha genç olması dolayısıyla önce Celil Çalışkan'ı ameliyatını yaptıklarını kaydetti. Daha önce anne ve oğlunu peş peşe ameliyat etmediğini anlatan Yağcı, "Çok ilginç bir durum oldu. Peş peşe ameliyat oldukları için birbirlerine refakatçi olarak kaldılar. Şimdi ikisinin de sağlık durumları çok iyi, en kısa sürede taburcu edeceğiz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Yağcı Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title