Haberler

Burdur Jandarmasından 19 Personel, 4 Özel Timle Operasyon

Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Bucak ilçesindeki hırsızlık olaylarını aydınlatmak için 19 personel ve 4 özel ekiple Antalya'da üç adrese eş zamanlı operasyon yaptı, 16 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlattı. Mağdurların eşyalarını teşhis etmesiyle 4 şüpheli tutuklanarak, Burdur Cezaevine gönderildi. Ele geçirilen hırsızlık malzemeleri sahiplerine teslim edildi.

ÇALIŞMALAR NİSAN AYINDA BAŞLADI

Burdur ve Bucak ilçelerinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarını çözmek için yola çıkan Burdur jandarması, Nisan ayından itibaren çalışma başlattı. Mağdur ve vatandaşların desteğini alan jandarma, özel bir ekip kurarak hırsızların kimliklerini ve kullandıkları araçların plakalarını tespit etti.

VATANDAŞ İHBAR ETTİ JANDARMA GÖZALTINA ALDI

Vatandaşların ihbar etmesi üzerine iki dolandırıcılık olayı ve 4 suçtan aranan A.P isimli şahsın, suç ortağı M.C ile birlikte Bucak İlçesine bağlı Kocaaliler beldesi Kargı köyünde keşif yaptıkları bilgisi edinildi. Vatandaşların şüphesi doğrultusunda harekete geçen jandarma ekipleri, A.P ve M.C.'yi gözaltına aldı.

ÇALDIKLARI MALZEMELERİ ANTALYA'DA SATMIŞLAR

Burdur Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan Özel Tim, şüpheli A.P ve M.C'ye yaptıkları sorguda, hırsızlık malzemelerini Antalya'da yaşayan İ.K ve oğlu S.K'ya sattıklarını öğrendi. Şüpheliler, ifadelerinde Bucak'ta birçok hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini söyleyerek, ellerinde hırsızlık malzemelerini sattıkları İ.K'ye ait senedi gösterdi.

ANTALYA OPERASYONU

Hırsızlar A.P ve M.V'nin itirafları üzerine harekete geçen jandarma, Antalya 2. Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararı doğrultusunda 19 personel ve 4 özel ekiple hırsızlık malzemelerini satın alan İ.K ve oğlu S.K'nın yaşadığı eve operasyon düzenledi. Operasyonda ev ve eklentilerinde Bucak ilçesinde çalınan beyaz eşya türü ev malzemeleri, elektrikli tarım aletleri, mutfak araç ve gereçleri ele geçirildi. Operasyonda İ.K ve S.K de gözaltına alındı.

16 OLAY AYDINLATILDI

Burdur'a getirilen A.P, M.C, İ.K ve S.K., gözaltı süreleri uzatılarak Bucak İl Jandarma Komutanlığında sorguya alındı. Bucak İl Jandarma Komutanlığına davet edilen 16 mağdur aile, çalınan malzemelerini teşhis etti. Ayrıca komşu il, ilçe ve karakollara durum bildirilerek, mağdurların Bucak İlçe Jandarma Komutanlığına gelmeleri istendi.

HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ TUTUKLANDI

Operasyon sonucu, delilleriyle birlikte 16 faili meçhul hırsızlık olayına karıştığı belirlenen A.P, M.C., İ.K ve S.K, Bucak Adliyesinde çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Burdur E-Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Burdur Bucak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title