Haberler

Burdur Görüşme Odası Hizmete Girdi

Görüşme odası hizmete girdiBURDUR Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki Çocuk/Avukat Görüşme Odası, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından tefriş edildi.

Görüşme odası hizmete girdi

BURDUR Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki Çocuk/Avukat Görüşme Odası, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından tefriş edildi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından yaptırılan tefrişin ardından Çocuk/Avukat Görüşme Odası'nın hizmete girmesi dolayısıyla tören düzenlendi. Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki törene Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Yardım Sevenler Derneği Şube Başkanı Işık Berberoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Emniyet Müdürlüğü ile Yardım Sevenler Derneği arasında 23 Mayıs'ta protokol imzalandığını belirten Emniyet Müdürü Saim Akpınar, "Protokol gereği Çocuk Şube Müdürlüğü'müze Çocuk/Avukat Görüşme Odası yapıldı. Maalesef ülkemizin hatta dünyanın kanayan yarası mağdur çocuklar. Bununla ilgili Emniyet Müdürlüğü olarak yapacağımız hizmetleri bir nebze de olsa iyileştirdik. Yardım Sevenler Derneği başkanı ve üyelerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra Emniyet Müdürlüğü olarak mağdur çocuklarımıza daha kaliteli hizmet verebileceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından odanın açılış kurdelesi kesildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akpınar Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title