Haberler

Burdur'da Yolda Mahsur Kalan Lise Öğrencileri Kurtarıldı (2)

Kardan GELİNE, KARDAN DAMAT

Bucak'ta yaklaşık 4 yıl aradan sonra gelen kar yağışı, vatandaşı sevindirdi. Kimileri kartopu oynamak için sokağa çıktı, kimileri ise kardan adam yapmayı tercih etti. İlçede kuaförlük yapan Zeynep Altınışık ve İbrahim Ağırcan ise klasik kardan adam yerine kardan gelin yaptı. İkili, kaldırım üzerine topladıkları kar yığınlarıyla alt kısmını yaptıkları kardan geline dükkandan getirdikleri cansız manken başını koydu. İkili, saçı ve duvağı özenle yapılan kardan geline takı takmayı da ihmal etmedi.

Uzun bir aradan sonra ilçeye kar yağdığını söyleyen Altınışık ve Ağırcan, "Önce biraz kartopu oynadık. Sonra aklımıza mesleğimiz geldi. Kardan gelin yapmak istedik. Canlı bir geline ne yapıyorsak kardan geline de aynısını uyguladık. Önce vücudunu, sonra başını ve saçlarını çalıştık. Takılarına kadar her şeyi düşündük" dedi.

Kardan gelini gören Bucak Orman İşletme Müdürlüğü çalışanlarının çocukları ise kardan ormancı damat yaptı. Kardan damat, bıyığı ve ormancı şapkasıyla görenleri gülümsetti. Çocuklar, "Gelini güzel görünce dayanamadık. Hemen ormancı bir damat yaptık. Daha sonra da kardan gelini istemeye gittik" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burdur Bucak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title