Haberler

Burdur'da Seçim Güvenliği Toplantısında Jeneratör Hassasiyeti

Burdur Valisi Hasan Kürklü, siyasi parti temsilcileri ile seçim güvenliği toplantısı düzenledi.

Burdur Valisi Hasan Kürklü, siyasi parti temsilcileri ile seçim güvenliği toplantısı düzenledi. Vali Kürklü, kaymakamlardan ilçe seçim kurulları ile irtibata geçerek jeneratör, araç gibi ihtiyaçlarının en kısa süre içerisinde karşılanmasını istedi.

Toplantıya Vali Hasan Kürklü ile birlikte Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali yardımcıları Bahir Altunkaya ve Bülent Uygur, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Emniyet Müdürlüğünden ilgili şube müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Hasan Kürklü, 7 Haziran tarihinde yapılan genel seçimlerin huzurlu bir ortamda ve sorunsuz geçtiğini dile getirerek, bu açıdan tüm siyasi parti temsilcilerine ve emeği geçen kamu personeline teşekkür etti. 1 Kasım tarihinde yapılacak olan genel seçimlerin aynı duyarlılıklarla sorunsuz bir şekilde geçeceğine ve demokratik taleplerin sandığa yansıyacağına olan inancını da vurgulayan Vali Kürklü, bu anlamda ilgili kurum ve kuruluşlarla birlikte siyasi parti temsilcilerine de önemli görevler düştüğünü ifade etti.

VALİDEN, KAYMAKAMLARA JENERATÖR ÖNLEMİ UYARISI

Vali Kürklü ayrıca, kaymakamlardan da ilçe seçim kurulları ile irtibata geçerek jeneratör, araç gibi ihtiyaçlarının en kısa süre içerisinde karşılanmasını istedi. Kürklü, önümüzdeki günlerde yapılacak olan milletvekili seçimleri için gerekli güvenlik toplantılarını yaptıklarını ve önlemlerin alındığını da sözlerine ekledi. Vali Kürklü'nün konuşması sonrasında Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Serdar Şenyurt, seçim öncesi, seçim esnası ve seçim sonrasında alınacak tedbirlerle ilgili katılımcılara sunum yaptı. Yapılan sunumun ardından siyasi parti temsilcileri seçim öncesinde alınacak tedbirlerle ilgili görüşlerini bildirirken seçim çalışmalarının huzur ortamında geçmesi amacıyla bazı kararlar alındı.

SESLİ PROPAGANDA YAPILMAYACAK

Toplantıda bütün siyasi parti temsilcilerinin ortak görüşüyle, partilerin seçim sürecinde kullanacakları seçim araçlarında sesli propaganda yapılmaması, sadece parti binaları ve seçim büroları haricinde herhangi bir bayraklama işleminin ve partilerin araç konvoylarının yapılmaması kararı alınırken, isteyen partilerin seçim çalışması amacıyla yaptıkları toplu yürüyüşlere devam edilmesi konusunda prensipte anlaşıldı.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, seçimlerde siyasi partilerden belediyeye seçim çalışmaları esnasında gelecek istekleri eşit bir şekilde yerine getireceklerini ifade etti.

"ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKALIM, BU ÜLKE BATARSA HEPİMİZ BATARIZ"

Görüşmelerin ardından seçim sonuçlarının vatana ve millete hayırlı olması dileklerini ifade eden Vali Hasan Kürklü, "Hep şunu söylüyoruz, bu vatan bizim. Bu ülkeden başka gidecek bir yerimiz yok. Bu ülke batarsa hep beraber batarız. O yüzden bu ülkeye sahip çıkmamız lazım. Demokratik olgunluk içerisinde vatandaşımızın verdiği karara saygılı olmak lazım. Bizler de seçim döneminde siyasi partilerin demokratik ortamda kendilerini vatandaşlara anlatabilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ben bütün siyasi parti temsilcilerine başarılar diliyorum" dedi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Orkun Ercengiz Bahir Altunkaya Burdur Uygur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title