Haberler

Burdur'da Ramazan Bayramı Tedbirleri

Burdur Devlet Hastanesi'nde bayram boyunca nöbetçi doktorlar, sağlık personeli ve ambulanslar bulundurulacak

Burdur Valiliği, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içinde geçirmesi için bazı tedbirler aldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 7-11 Ağustos tarihlerinde uygulanacak tedbirler kapsamında şehiriçi ve şehirlerarası karayolunun Burdur içinde kalan bölümünde meydana gelebilecek trafik kazlarına anında müdahale edebilecek kurtarıcı ve çekicilerin hazır bulundurulacağı belirtildi.

Eğlence yerleri ve umuma açık yerlerin çevreyi rahatsız etmemeleri için sürekli kontrol altında bulundurulacağı, gerektiğinde uyarılarak saatinde kapanmalarının sağlanacağı vurgulanan açıklamada, polis sorumluluk alanı dışında kalan yerlerde önlemlerin İl Jandarma Komutanlığınca alınacağı kaydedildi.

Bayram süresince Burdur Devlet Hastanesinde nöbetçi doktorlar, yeteri kadar sağlık personeli, ambulans ve şoförün bulundurulacağı ifade edilen açıklamada, şu bilgiler verildi:

"Olası gıda zehirlenmeleri ve trafik kazalarından gelebilecek hasta ve yaralılara anında müdahale edebilecek personel, araç ve gereç hazır tutulacak. Belediyenin zabıta ve itfaiye ekipleri çalışmalar yapacak. Toplu taşıma, içme ve kullanma suyu ile cenaze hizmetlerinin aksamaması için gerekli tedbirler alınacak. Kente kesintisiz ve yeteri kadar elektrik verilmesi için hazırlıklar yapılacak. Meydana gelebilecek arızlar için ekip bulundurulacak." - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title