Haberler

Burdur'da Pompalı Dehşeti: 2 Ölü, 1 Yaralı

Burdur'un Bucak İlçesine bağlı Kestel köyünde, bir otomobile ateş açıldı.

Burdur'un Bucak İlçesine bağlı Kestel köyünde, bir otomobile ateş açıldı. Olayda, iki kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Ailesi ile birlikte Kestel köyünden Bucak İlçesine giden Şükrü Uysal'ın yönetimindeki 15 EU 198 plakalı otomobil arkadan gelen ve plakası tespit edilemeyen bir otomobil tarafından Kestel köyünün Karşıyaka mevkiinde sıkıştırıldı. Arkadan gelen otomobilden kaçmak isteyen Şükrü Uysal direksiyon hakimiyetini kaybedince tarlaya girdi.

SIKIŞTIRAN ARAÇTAN POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇILDI

Araçtan inen Şükrü Uysal, eşi Esma Uysal ve kızı Fatmana Uysal'a, plakası belirlenemeyen otomobilde bulunan kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle ateş edildi. Şükrü Uysal ile kızı Fatmana Uysal olay yerinde hayatını kaybederken, Esma Uysal yaralandı.

10 YAŞINDAKİ TORUN 112'YE HABER VERDİ

Otomobilde bulunan ve yara almadan kurtulan Fatmana Uysal'ın 10 yaşındaki oğlu A.A, 112 acil servisi arayarak annesi, dedesi ve anneannesinin vurulduğunu söyleyerek yardım istedi. Kısa sürede gelen 112 acil servis ekibi ve jandarma, olay yerinde Şükrü Uysal ve Fatmana Uysal'ın öldüğünü belirledi.

Esma Uysal ve A.A'nın sorgusunda, aileye R.A isimli şahsın ateş ettiği ve olaydan sonra kaçtığı iddia edildi.

Hayatını kaybeden Fatmana Uysal'ın H.A ile evli olduğu dönemde, R.A. ile

ilişkisi olduğu ve 1 ay birlikte yaşadıktan sonra eşi H.A'nın boşanma davası açtığı ve boşandıkları öğrenildi.

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYORLARDI

Olayda hayatını kaybeden Şükrü Uysal'ın kardeşi İsmail Uysal, şöyle konuştu: "Kardeşim, R.A.'dan onlarca ölüm tehdidi aldı. R.A defalarca evinin etrafında dolaştı. Her defasında Bucak Cumhuriyet Savcılığı ve jandarmaya dilekçe vererek hayati tehlikesinin bulunduğunu, R.A tarafından tehdit edildiğini koruma verilmesini istedi. Başvuruda bulunulan en az 10-15 dilekçe sonrası işlem yapıldı mı bilemiyorum ama, koruma verilmedi. Kardeşim ve yeğenim pisi pisine öldüler"

POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

Cinayeti işlediği iddia edilen R.A.'nın Antalya'da polis tarafından cinayeti işlediği pompalı tüfekle yakalandığı ve Burdur jandarma ekiplerine teslim edildiği belirtildi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Uysal Burdur Kestel Bucak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title