Haberler

Burdur'da İki Otomobil Çarpıştı: 5 Ölü 3 Yaralı

Güncelleme:

Burdur Karamanlı'da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye, Muğla'dan Kastamonu'ya giden Halil İbrahim Zengin idaresindeki 48 GD 499 plakalı otomobil, Mürseller köyü yol ayrımında karşı yönden gelen Cemil Avcı'nın kullandığı 15 AN 388 plakalı otomobille çarpıştı.

AYNI AİLEDEN 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada araç sürücülerinden Cemil Avcı (57), aynı araçta bulunan eşi Emine Dudu Avcı (55), torunları Duygu Efe (13) ve Mustafa Efe ile diğer araçta bulunan Zeliha Akbaş (92) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yaralanan diğer aracın sürücüsü Halil İbrahim Zengin (60), eşi Satiye Zengin (61) ve torunu Hatice Kübra Zengin (7) sağlık ekipleri tarafından Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.Öte yandan Burdur Emniyet Müdürü İbrahim Taşlı, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Zengin Karamanlı Burdur Muğla Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları!
500

Yorumlar (6)

erdal göçer:

bizim yöreleri memleket saymadıkları için o yollar asla yapılmaz yapılsada bizler görmeyiz

5
0
yanıtYanıtla
ramazan beğce:

Cocukların okul çantalrı dikkatimi çekti işte o zaman içim cızzz etti olayın nedenını bılmıyoruz ama ama duble yol olsaydı bu kaza meydana gelmezdi yol cok dar bır o kadarda kamyon ve otobus trfıgının yoğun olduğu bır yer bu yolu bu gune kadar yapmayan yetkılılerı tekrar kınıyor ölenelrın vebalının kendılerınde olduğunu bılıp olmayan vıcdanalrının kanamasını ümid edıyorum.

5
0
yanıtYanıtla
mustafa çakır:

1993 yılında bademli yolunda 2 canımı anamı ve babamı kaybattim aynı yolda....ben bilkdim bileli bu yol aynı fakat değişen hiç bir şey yok aynı yol ben kazadan sonra da sakat kaldım duysun artık birileri bu kazaları ayıp bu yol böyle kalması vefat edenlere ALLAH rahmet eylesin cennet mekan dır inşaalah............

0
0
yanıtYanıtla
Gökhan KOYUNCU:

Bu yolun yapılması için paranın 2006 yılında gönderildiği ancak paranın başka yerde kullanıldığı daha sonra bu yolda özellikle kazanın olduğu bölgede çalışma yapılarak mevcut yol dolgu yapılarak yükseltilmiş ve daraltılmıştır zaten bu yol standart dışı iki aracın yavaş bile gitseler zorla yanyana geçtiği bir bir yol ama malesef bir Allahın kulu bu yolun hesabını sormadı iktidardan geçtik muhalefet bilekayıplarımıza Allahtan rahmet dilerim.

0
0
yanıtYanıtla
levent aydemir:

soruyorum size. bu ölenlerin benim öz halamın kızı. enişte ve yeğenlerimiz. bu insanların suçu ne biliyormsunuz. burdurlu olmaları.1974 de Bülent Ecevit zamanında yapılan yoladan gelip gidiyoruz. bugün yine cenezaye o yoldan geçtim geldim gitim.keşke antalyaya .denizliye yada muglaya bağlı olsaydık. bari bu yola çare bulan mülletvekilimiz olurdu.yada bucak tarafındamı oturmamız lazımdı. ilkdefa burdulu olmaktan utanıyorum

0
0
yanıtYanıtla
bayram ozkaya:

arkadas orada birde egnes koyu var .bu yol koyun icinden geciyor ve geceleri traktorler cirit atiyor .bu yol en azindan duble yol olmasi gerekiyor vallahi millet 150 km hizla geciyor ve yol koyun disina alinmasi gerekiyor.ben bir gurbetci olarak hep burada kaza oldugunu goruyorum .gidenler bilir benim koyumin yolu caltepe yesilova yolu cok guzeldir.butun yollar hep oyle olmasi gerekiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title