Haberler

Burdur'da Fakir Baykurt Parkı Açıldı

Burdur'un Yeşilova İlçesi'nde yazar Fakir Baykurt'un adını taşıyan park törenle açıldı.

Burdur'un Yeşilova İlçesi'nde yazar Fakir Baykurt'un adını taşıyan park törenle açıldı.Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek Karamanlı Belediye Başkanı Mehmet Özger, Güney Belediye Başkanı Cemal Altay, İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Koç, CHP İl Başkanı Süleyman Erman, İşçi Partisi İl Başkanı Hayat Aşkar ve vatandaşlar katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 'Öğrenci Andı' da okundu.CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç, programı kapsamında ilçe merkezinde bulundu. Koç ve beraberindekiler ardından, Yeşilova Belediyesi tarafından yaptırılan Fakir Baykurt Parkı'nın açılışına katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 'Öğrenci Andı' okundu. Törende konuşan Haluk Koç, Fakir Baykurt'un Anadolu'nun ortasından çıkan cumhuriyetin aydınlanma dönemi öğretmenlerinden olduğunu söyledi. Eğitim politikasına eleştirilerde bulunan Koç, şöyle konuştu;Medrese teşkilatının ürünü olan bir eğitim sistemiyle karşı karşıyayız. Bugün, bu toprakları kazananları yabancılaştırmak isteyen bir anlayışla yönetiliyoruz. Bilinçli, sistemli, planlı ve programlı bir şekilde hareket ediyorlar. Sadece eğitim alanı mı Hayır, bizi biz yapan tüm değerlerin içinin boşaltıldığı bir dönemden geçiyoruz. Hükümet çok stratejik adımlar atıyor. 90 yılda oluşturulan ulusal kimliğin ve milli devlet yapısının içini boşaltan adımları taksit taksit atılıyor.

Yerel seçimlere de değinen Haluk Koç, İstanbul'daki yerel seçimlerin AK Parti tarafından kaybedilmesinin, AK Parti duvarından en önemli tuğlanın çekilmesi anlamına geldiğini söyledi. Konuşmanın ardından Koç ve beraberindekiler Fakir Baykurt Parkı'nın açılışını yaptı. Haluk Koç daha sonra Eğitim İş Sendikası tarafından düzenlenen Fakir Baykurt Onur Ödülü törenine katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fakir Baykurt Haluk Koç Yeşilova Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title