Haberler

Burdur'da "Eğitici Oyuncak Sergisi" Açıldı

Burdur Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan "Eğitici Oyuncak Sergisi" açıldı.

Burdur Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan "Eğitici Oyuncak Sergisi" açıldı.

Okulun sergi salonunda düzenlenen törene Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, eşi Hatice Yılmaz, Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Törende, öğrenciler tarafından üretilen oyuncaklar davetlilere gösterildi.

Vali Yılmaz, öğrencilerin başarılı çalışmalar ortaya koyduklarını belirterek, öğrencileri kutladı.

Okul müdürü Hatice Uyanık, çocuk gelişimi öğrencilerinin 0-5 yaş çocuk gurubunun ilgisini çekecek ürünler tasarladıklarını söyledi. El emeği ile yapılan oyuncakların, çocukların daha fazla ilgisini çektiğini anlatan Uyanık, "Öğrencilerimizin ürettiği oyuncaklar hem eğitici hem de kolay bulunabilir malzemelerden yapıldı" dedi.

Sergi, ay sonuna kadar açık kalacak. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Nurettin Yılmaz Hatice Yılmaz Ak Parti Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title