Haberler

Burdur'da Dhkp-C Şüphelileri Serbest Bırakıldı

Burdur Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü Şube Müdürlüğü tarafından bir evde düzenlenen operasyonda DHKP-C şüphelisi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 1’i kadın 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Burdur Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü Şube Müdürlüğü tarafından bir evde düzenlenen operasyonda DHKP-C şüphelisi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 1'i kadın 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Şüpheliler, önceki gün DHKP-C'ye yönelik operasyonlar kapsamında gözaltına alınmış ve uzun süre sorguda kalmışlardı. Sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemi alınarak, Burdur Adliyesi'ne çıkarılan 20 yaşındaki G.B ve 26 yaşındaki S.A.., çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

AVUKAT DEMİRCAN: "YANLIŞLIKLA TUTUKLANDI"

Burdur ASP İl Müdürlüğü'nde görev yapan ve DHKP-C mensubu üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Psikolog S.A'.nın avukatı Can Demircan, S..A.'nın mahkemece mağduriyetinin giderileceğini ve memuriyet hayatına devam edeceğini belirtti. Avukat Demircan tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde görev yapan müvekkilim Seçkin Akkoyun, her ne kadar şüpheli sıfatında alınsa da, bilgisine başvurulup, gün içinde serbest bırakılmıştır. Yanlışlıkla tutuklandığı ve Savcılık tarafından mağduriyeti giderileceği bilgisi vermiştir. Haberlerinizde düzeltme yapılmasını rica ederiz" denildi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title