Haberler

Burdur'da Çocuklara Özel Avukat Görüşme Odası

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürlüğünde tahsis edilen Çocuk Avukat Görüşme Odası törenle açıldı.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürlüğünde tahsis edilen Çocuk Avukat Görüşme Odası törenle açıldı.

Burdur'da mağdur edilen çocukların, avukatları ile sıcak bir ortamda görüşmelerinin sağlanması amacıyla tahsis edilen oda, renkli sandalyeler, çocuk masası ve televizyon ile döşendi. Çocuk Avukat Görüşme Odası'nın açılış töreninde konuşan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi Başkanı Av. Işık Berberoğlu, odanın Burdur Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü sosyal hizmet uzmanlarının önerileri ile tahsis edildiğini söyledi.

Burdur İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar ise, "23 Mayıs 2016 tarihinde İl Emniyet Müdürlüğümüz ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından imzalanan protokol çerçevesinde Çocuk Şube Müdürlüğümüze Avukat Görüşme Odası, İfade Alma Odası çok güzel bir hale getirildi. Maalesef ülkemizin kanayan yarası hatta tüm dünyanın kanayan yarası olan mağdur çocuklarla ilgili emniyet müdürlüğü olarak yapacağımız hizmetleri bir nebze de olsa iyileştirdik. Bu nedenle Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi başkanı ve üyelerine, derneğe yardımda bulunan hayırseverler çok çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra inşallah Emniyet Müdürlüğü olarak, mağdur çocuklarımıza bir nebze de olsa daha kaliteli ve daha güzel hizmet verebileceğiz" diye konuştu.

Çocuk Avukat Görüşme Odası, Burdur Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Burdur Barosu Başkanı Ramazan Gedik, Burdur İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Burdur Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi Başkanı Işık Berberoğlu'nun kurdele kesimi ile hizmete açıldı. Program, Çocuk Avukat Görüşme Odası'nın incelenmesi ve ikram ile sona erdi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akpınar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title