Haberler

Burdur'da Çınaraltı Lokantası Açıldı

Güncelleme:

İşletmeciliğini Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Taraşlı'nın üstlendiği Çınaraltı Lokantası'nın açılışı, Burdur protokolünü, siyaset ve iş dünyasını bir araya topladı.

İşletmeciliğini Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Taraşlı'nın üstlendiği Çınaraltı Lokantası dün açıldı. Cuma namazı sonrası saat 14.00'da yapılan açılış törenine Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özboyacı, daire müdürleri, siyasi parti il başkanları, sivil toplum örgütleri başkan ve temsilcileri ile işadamları, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.

Davetin başlangıcında açılış konuşmasını yapan Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Taraşlı konuşmasına açılış törenine katılan tüm katılımcılara teşekkür ederek başladı. Taraşlı; "Ben 40 yıl gazetecilik ve matbaacılık yaptım. 20 aşkın bir süredir Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı görevinde bulunuyorum. 34 yıldır da bu mekanda mesleğimi sürdürdüm. Kayın biraderim Selçuk Erdem ile beraber Çınaraltı Lokantasını Burdur'a kazandırdık. Mutluluğumuz yüreğimiz gibi açık. Ben bu müessesenin vekiliyim. Esas sorumlusu Selçuk Erdem ve ekibine ait, damağımızın tadı onun ve ekibinin ellerinden çıkıyor. Allah utandırmasın, katılımlarınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Burdur yeni bir iş yerinin daha açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Burdur Valisi Nurettin Yılmaz da şöyle konuştu: "İnsanlara hizmet etmek önemlidir. Para kazanmaktan çok insanların gönlünü kazanmak bizim için önemli. Onun için bizde bu tür açılışlara geliyoruz. Desteklemek istiyoruz. Çünkü insanları, iş vermek, insanları doyurmak güzel bir iştir. Her zaman iş ve aş diyoruz. İşte burada aş ta burada, ellerinize sağlık hayırlı ve uğurlu olsun. Allah utandırmasın"

Vali Yılmaz'ın konuşmasının ardından Burdur İl Müftüsü dua okundu. Hep birlikte yapılan duanın ardından kurdele kesimi yapıldı. sonrasında davetliler işletmenin ilk yemeklerini tattı.

Akabinde Vali Yılmaz, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özboyacı, , İşadamı Mehmet Cadıl ve daire müdürleri ile birlikte yeni yapılan Bedesten Çarşı'yı gezerek Belediye Başkan Yardımcısı Özboyacı'dan bilgi aldı. Vali Yılmaz, çarşı esnafını gezerek işlerinin nasıl gittiğini sordu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Nurettin Yılmaz Burdur Uygur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title