Haberler

Burdur'da AK Parti'den Zafer Yürüyüşü

Burdur'da Ak Parti'den zafer yürüyüşü Burdur'da Ak Parti'nin seçimde 2 milletvekili çıkarması araç konvoyu ve zafer yürüyüşüyle kutlandı.

Burdur'da Ak Parti'den zafer yürüyüşü

Burdur'da Ak Parti'nin seçimde 2 milletvekili çıkarması araç konvoyu ve zafer yürüyüşüyle kutlandı.

Çatalpınar Kavşağı'nda toplanan yüzlerce araçtan oluşan konvoy şehir turu attı. Turun ardından aynı noktada buluşan Ak Partililer Şeker Meydanı'na yürüyüşe geçti. Yürüyüşe, kesin olmayan seçim sonuçlarına göre milletvekili seçilen Bayram Özçelik ile Reşat Petek, İl Başkanı Ömer Bütüner, Merkez İlçe Başkanı Birkan İş, kadın ve gençlik kolları üyeleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, teşkilat üyeleri ve partililer katıldı. Milletvekilleri yürüyüş sırasında vatandaşlara karanfil dağıttı.

Şeker Meydanı'nda sona eren yürüyüşün ardından konuşan Bayram Özçelik, "Allah'ın izniyle bu millet sandıkta yine iradesiyle tek parti dönemine son verip de Adnan Menderes'e 'yürü yiğidim' dediyse, nasıl ihtilal sonrası gece talimatlarıyla bir başkasını seçtirmek isteyenlere karşı Turgut Özal'a 'Yürü Anadolu'nun evladı' dediyse, nasıl 3 Kasım'da Anadolu'muzun 100 yıllık, 200 yıllık değil, 1400 yıllık süreçten manevi hazzı almış Recep Tayyip Erdoğan'a 'yürü' dediği günden bugüne 1 Kasım'da rabbim nasip etti, millet oyun bozdu. Türk milletine şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Reşat Petek de "Hep 2 Kasım sabahını bekledik. Ama sabah olmadan adeta akşamdan zafer coşkusuyla gece geç vakitlere kadar bu müjdeyi beraber kutladık. Rabbimize ham ediyorum. Çalışınca, istikamet doğru olunca, o hedefe ulaşmak için takip edilen usuller doğru olunca netice alınıyor" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayram Özçelik Reşat Petek Ak Parti Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Cumhuriyet Halk PartisiMobil-ANDROID:

gün gelecek devran dönecek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title