Haberler

Burdur'da Açığa Alınan Memur Sayısı 474'e Yükseldi

Burdur’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında açığa alınan personelin sayısı 474’e yükseldi.

Burdur'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında açığa alınan personelin sayısı 474'e yükseldi.

Burdur'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında görevden almalar devam ediyor. Burdur Valiliği tarafından paylaşılan yeni listede, açığa alınan kamu personellerinin sayısının 474'e yükseldiği açıklandı. Valilik tarafından yapılan açıklamada şu veriler paylaşıldı:

"AFAD İl Müdürlüğü 2, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 9, Belediye Başkanlığı 1, Bilim ve Sanayi Müdürlüğü 1, Cumhuriyet Başsavcılığı 9, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü 3, Defterdarlık 2, Emniyet Müdürlüğü 133, Gar Müdürlüğü 1, GSHİM 1, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 11, Jandarma Komutanlığı 2, MAKÜ 23, Meteoroloji Müdürlüğü 1, Milli Eğitim Müdürlüğü 212, Burdur Müftülüğü 16, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü 2, Sağlık Müdürlüğü 6, Halk Sağlığı Müdürlüğü 9, Burdur KHB 20, Tapu Müdürlüğü 1, Kadastro Müdürlüğü 2, TKDK İl Koordinatörlüğü 2, Bucak Belediye Başkanlığı 4, Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığı 1, toplam 474."

22 personel daha açığa alındı

Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada FETÖ/PDY soruşturması kapsamında en dikkat çeken kamu kurumu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Soruşturma başlangıcında açığa alınan personel sayısı 190 olan kurumda, 22 personel daha açığa alınarak, sayı 212'ye yükseldi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Milli Eğitim Müdürlüğü Burdur Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title