Haberler

Burdur CHP'li Öztrak Vatandaşımız Öz Vatanında Göçmen Durumunda

CHP'li Öztrak: Vatandaşımız öz vatanında göçmen durumunda *- CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Cizre'de, Silopi'de, Diyarbakır'da okulların, camilerin teröristlerce yakıldığını belirterek, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği tehlikeye giriyor.

CHP'li Öztrak: Vatandaşımız öz vatanında göçmen durumunda

*- CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Cizre'de, Silopi'de, Diyarbakır'da okulların, camilerin teröristlerce yakıldığını belirterek, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği tehlikeye giriyor. Sağlık görevlilerimiz hastanelerde mahsur kalıyor. Suriyeli göçmenlere üzülürken, kendi vatandaşlarımız öz vatanımızda göçmen durumuna düştü" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, partisinin Burdur il kongresine katıldı. Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu'ndaki kongrede hükümetin politikalarını eleştiren Faik Öztrak, "Bu kadroların elinde Türkiye 2007'den bu yana fetret dönemi yaşıyordu. Şimdi fetret dönemi bitti gerileme dönemi başladı. İçerde, dışarıda, ekonomide, eğitimde her şey dökülüyor. Artık çatlaklar sıva tutmuyor" dedi.

'MİLLİ EĞİTİM VERİLEMİYOR'

Cizre'de, Silopi'de, Diyarbakır'da okulların, camilerin teröristlerce yakıldığını söyleyen Faik Öztrak, "Sokaklarımızda hendekler kazılıyor. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği tehlikeye giriyor. Buralarda artık milli eğitim verilemiyor. Sağlık görevlilerimiz hastanelerde mahsur kalıyor. Suriyeli göçmenlere üzülürken, kendi vatandaşlarımız kendi öz vatanımızda göçmen durumuna düştü" diye konuştu.

'KRİZ RUS HALKINA DA ZARAR VERİR'

Rusya ile ortaya çıkar gerginliğe de değinen Öztrak, şöyle devam etti:

"Rusya'nın egemenlik haklarımızı ihlal etmesini elbette kabul etmeyiz. Rus hükümeti yaşanan krizi kontrolsüz biçimde genişletmektedir. Rus hükümetinin krizi tırmandırma gayretleri sadece Türkiye halkına değil, Rus halkına da zarar verir. Bunun faturasını her iki ülkenin vatandaşları refah kaybı olarak öder."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Faik Öztrak Burdur Silopi Cizre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title