Haberler

Burdur - CHP'den Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Siyah Çelenk

CHP'den Milli Eğitim Müdürlüğü'ne siyah çelenkCHP Burdur İl Başkanlığı tarafından mart ayındaki Eğitim-Bir-Sen toplantısı ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne siyah çelenk bırakıldı.

CHP'den Milli Eğitim Müdürlüğü'ne siyah çelenk

CHP Burdur İl Başkanlığı tarafından mart ayındaki Eğitim-Bir-Sen toplantısı ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne siyah çelenk bırakıldı.

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, CHP İl Başkanı Barış Ayten ve eski milletvekili Ramazan Kerim Özkan'ın da aralarında bulunduğu bir grup Şeker Meydanı'nda toplanarak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yürüdü. Geçen mart ayında Burdur'da yapılan Eğitim-Bir-Sen İl Divan toplantısında Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum'un, Kemalist ruhu, Kemalist ideolojiyi müfredatımızdan ciddi bir şekilde arındırıp medeniyet değerlerini içselleştirmiş bir müfredatı bu ülkenin en büyük sivil toplum teşkilatı olarak ortaya koymamız gerekiyor sözleri nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kapısına siyah çelenk bırakan grup adına İl Başkanı Barış Ayten açıklama yaptı.

Milli Eğitim Müdürlüğü bürokratlarının bu olaya alkış tuttuğunu ve destek verdiğini savunan Barış Ayten, şöyle dedi

İki milli eğitim müdür yardımcısını kınamış ve görevlerinden istifaya davet etmiştik. Atamızın kurduğu ülkede, atamızın en büyük değer verdiği kurum olan eğitim alanında, atamıza hakarete alkış tutanlar için milli eğitimin 'eksik' müdürüne soruşturma açılmasını talep etmiştik. Olayın takipçisi olacağımızı, atamızın manevi kimliğine ve düşünce sistemine hakarete sessiz kalmayacağımızı yüksek sesle dile getirmiştik. Aradan geçen 3 aylık zaman içinde ilgililer hakkında herhangi bir soruşturma açılmadığı gibi alkışlarıyla atamızın manevi kişiliğine hakarete destek olanlar pişkince görevlerine devam etmektedir.

Barış Ayten'in konuşmasının ardından Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kapısına siyah çelenk bırakıldı ve grup dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Bir Sen Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title