Haberler

Burdur CHP Burdur Adayları Tanıtıldı

CHP Burdur adayları tanıtıldı Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - CHP Burdur milletvekili adayları için parti binasında tanıtım toplantısı düzenlendi.

CHP Burdur adayları tanıtıldı

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - CHP Burdur milletvekili adayları için parti binasında tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantıya İl Başkanı Ali Özdemir, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, adaylar Mehmet Göker, Kadir Koç ve Okan Kurd ile partililer katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Ali Özdemir, 7 Haziran seçimlerine katılan adaylarla yola devam ettiklerini söyledi. 7 Haziran'da ortaya konulan millet iradesinin bir tarafa konularak erken seçime gidildiğini söyleyen Özdemir, "Bizler Türkiye'nin içine çekilmeye çalışıldığı ayrıştırıcı ve kirli savaş ortamında yüreğimiz kan ağlasa da asla mücadele ve kardeşlik yolundan ayrılmadan, dimdik ayakta duracağız. Ülke, yarattığı kargaşa ortamıyla siyasi güç elde etmek isteyenlere asla izin vermeyecektir. 7 Haziran seçimlerinde onlara yaşattığı hüsranı 1 Kasım seçimlerinde de yaşatacaktır. Türkiye'nin tek kurtuluş umudu adaletsizliğe ve zulme karşı demokratik ve dimdik duruşuyla daha da güçlenen CHP'dir" dedi.

Milletvekili ve aday Mehmet Göker de "17- 25 Aralık'ın hesabını vermekten korkan zihniyet seçimi yok sayarak seçmene 'bu kararınızı beğenmiyorum' diyerek ülkeyi yeniden bir seçim atmosferine soktu. Bu seçimlerde ben inanıyorum ki oy artışımız olacaktır. İyi çalışırsak 2 milletvekiline yakın parti biz olacağız. İyi çalışırsak 2 milletvekili çıkaracağız. Ciddi anlamda emek ve desteğe ihtiyacımız var. Muhalefet partileri kendi yağıyla kavrulacak. İktidar partisinin nimetlerini anlatmama gerek yok" diye konuştu.

3 gün önce geçirdiği trafik kazasında kolu kırılan ikinci sıra adayı Kadir Koç ise kırık kolla toplantıya katılmasının bir amacı olduğunu belirtti. Koç, "Bu ülkede krallık isteyen bir kişi uğruna nice canlar Güneydoğu'da şehit oluyor. Nice çocuklar anasız, babasız, öksüz, nice gelinler dul kalıyor. Bizim CHP'ye bu ülkeye borcumuz daha fazla olduğu için buradayım" şeklinde konuştu.

Üçüncü sıra adayı Okan Kurd da 7 Haziran'a kadar yaptıkları büyük mücadeleyi 1 Kasım'da da yapacaklarını aktardı. Kurd, "Vatandaşın 7 Haziran'da verdiği mesaj birileri tarafından algılanamadığı için koalisyona gitmesi gereken ülke maalesef tek adam rejiminin, ihtirasının sonucu olarak maalesef 1 Kasım'da seçime gitmek zorunda kaldı" dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise konuşmasında seçimde başarılı olmak için vatandaşa dokunmak gerektiğini ve iyi gününde kötü gününde yanında olmak gerektiğini kaydetti.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Orkun Ercengiz Okan Kurd Kadir Koç Burdur Politika Güncel Haberler

title