Haberler

Burdur - Bakan Gürcan: Taş Atan Olmadık, Gül Uzatan Olduk

Bakan Gürcan: Taş atan olmadık, gül uzatan olduk (2) DAVULCULARA BAHŞİŞ VERDİ Gölhisar İlçesi'nin ardından Dirmil'e geçen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Belediye Parkı'nda davul, zurna ekibi tarafından karşılandı.

Bakan Gürcan: Taş atan olmadık, gül uzatan olduk (2)

DAVULCULARA BAHŞİŞ VERDİ

Gölhisar İlçesi'nin ardından Dirmil'e geçen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Belediye Parkı'nda davul, zurna ekibi tarafından karşılandı. Davulculara 50 lira bahşiş veren Bakan Gürcan, yerel sanatçılardan sipsi dinledi. Burada konuşan Bakan Gürcan, " Türkiye'nin demokrasi tarihi, aynı zamanda darbeler tarihidir. Ne olursa olsun biz milli iradeye sahip çıkacağız. Ülkemizin istikbali ve bütünlüğü için, milletimizin birlik ve beraberliği için, çocuklarımızın aydınlık geleceği için, Burdur'un daha güzel yerlere gelmesi için milli iradeyi hakim kılacağız. Bir ülkenin siyasetinin ve aktörlerinin yerli olması elzemdir" dedi.

'ANADOLU KARDEŞLİĞİN TEK ADRESİ OLACAK'

Türkiye'nin çağdaş medeniyet seviyesinin ötelerine doğru uzanan yolculuğunu hiçbir düşmanca gayretin kesintiye uğratamayacağını vurgulayan Bakan Gürcan, "Milletimizi hiçbir hain plan yolundan döndüremeyecektir. Bin yılı aşkın süredir devam eden kardeşliğimizi zedeleme noktasında hiç kimseye fırsat vermeyiz. Umudumuzu ve inancımızı artırarak yolumuza devam edeceğiz. Anadolu geçmişte olduğu gibi gelecekte de kardeşliğin, birlik ve beraberliğimizin tek adresi olacaktır" diye konuştu.

Buradan Çavdır İlçesi'ne geçen Bakan Gürcan, Belediye Başkanı Ak Partili Mustafa Uysal'ı ziyaret etti. Bakan Gürcan, ilçede yapılacak yaşlı bakım evi için destek isteyen Başkan Uysal'a olumlu cevap verdi. Ziyarette MHP'li belediye meclis üyesi Şükrü Bayar ile CHP'li Bilal Güç'e de Ak Parti rozetleri katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gölhisar Ak Parti Türkiye Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title