Haberler

Burdur - Ak Partili Vekiller Mazbata Aldı

Ak Partili vekiller mazbata aldı

AK Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek, mazbatalarını aldı.

1 Kasım seçimlerinde milletvekili seçilen Ak Partili Bayram Özçelik ve Reşat Petek, kalabalık bir partili grubuyla Burdur Adliyesi'ndeki İl Seçim Kurulu'na geldi. İl Başkanı Ömer Bütüner, Merkez İlçe Başkanı Birkan İş, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, ilçe belediye başkanları ile birlikte mazbatayı aldıktan sonra açıklama yapan Bayram Özçelik, dördüncü kez mazbata aldığını söyledi. Özçelik, "İnşallah 26'ncı dönemde TBMM'de hem Türkiye milletvekili, hem Burdur milletvekili olarak hem yasamada hem denetlemede üzerimize düşen bütün görevleri yapacağımızı ve bunun yanında seçim boyunca Burdur'daki halkımıza verdiğimiz sözlerimiz veya halkımızla beraber Burdur'un kalkınması içim yapacağımız tüm hizmet ve yatırımları da takip etmekle birlikte Reşat ağabeyimle beraber hizmet üretmeye gayret edeceğiz" dedi.

Reşat Petek de 1 Kasım'da milletin istikrar, güven ve Türkiye'nin geleceğine oy verdiğini vurguladı. Petek, şöyle dedi:

"Bütün Türkiye'de istikrarı seçtiği gibi Burdur'umuzda da istikrara 'evet' dedi ve Ak Parti'den iki milletvekili olarak TBMM'ye gidiyoruz. Duamız, temennimiz cenab-ı Allah utandırmasın. Ülkemize, milletimize, Burdur'umuza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Bütün vatandaşlarımızdan bize yardımcı olmalarını, hakarete varmayan her türlü eleştiriye açık olduğumuzu, eleştirileri bir yol gösterici olarak göreceğimizi ifade etmek istiyorum. Milletimiz sonucu en iyi şekilde takdir etmiştir. Hayır siyaseti kaybetmiştir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayram Özçelik Reşat Petek Ak Parti Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title