Haberler

Burdur AK Parti Burdur İl Başkanlığı'na Süleyman Faki Atandı

Ak Parti Burdur İl Başkanlığı'na Süleyman Faki atandı AK Parti Burdur İl Başkanı olarak atanan diş hekimi Süleyman Faki, "Birlik ve beraberlik içinde güzel çalışmalara imza atacağız" dedi.

Ak Parti Burdur İl Başkanlığı'na Süleyman Faki atandı

Ak Parti Burdur İl Başkanı olarak atanan diş hekimi Süleyman Faki, "Birlik ve beraberlik içinde güzel çalışmalara imza atacağız" dedi.

Ömer Bütüner'in 19 Ocak'ta istifa etmesinin ardından boşalan Ak Parti Burdur İl Başkanlığı görevine Süleyman Faki getirildi. Atanmadan önce kendisiyle birlikte 3 adayın genel merkeze çağrıldığını söyleyen Süleyman Faki, "Ankara'da genel merkezimizde Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından Burdur İl Başkanı sıfatıyla görev bana tevdi edildi. 10 gün içinde yeni yönetim kurulunu oluşturarak çalışmaya başlayacağız" dedi.

Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek ile birlik ve beraberlik içinde yeniden bir yapılanma içerisinde olacaklarını kaydeden Süleyman Faki, "Daha güzel hedeflere ulaşma çabasındayız. Allah yardımcımız olsun. Daha önce görev yapan arkadaşlarımıza da yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Herkesin desteğini bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

AK Parti Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title