Haberler

Burdur Ailesinden Şehit Için Iftar

Ailesinden şehit için iftarBURDURLU 15 Temmuz şehidi Polis Memuru Akif Altay'ın ailesi, şehit için iftar programı düzenledi.

Ailesinden şehit için iftar

BURDURLU 15 Temmuz şehidi Polis Memuru Akif Altay'ın ailesi, şehit için iftar programı düzenledi.

Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na 15 Temmuz'da yapılan saldırıda şehit düşen Polis Memuru Akif Altay için ailesi Çeltikçi İlçesi'ne bağlı Güvenli Köyü'nde iftar yemeği verdi. Yemeğe Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Ak Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek, Burdur Garnizon Komutanı Tank Albay Cem Tuce, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar ile şehidin yakınları ve vatandaş katıldı.

Şehidin annesi Fadime Altay, Oğlum ve tüm şehitlerimiz için bu iftarı düzenledik. Allah rızası için, bütün ümmeti Muhammed için düzenledik dedi. 15 Temmuz faillerinin tamamının yargılanmasını isteyen Altay, Onları Allah'a havale ediyorum. Allahlarından bulsunlar. Hem Türkiye'mize, hem memleketimize zehir saçtılar diye konuştu.

Eşi Gülsüm Altay, Allah mekanını cennet eylesin. Dağda taşta kazandı. Gönlü zengindi, buradaki güzellikler onun sayesinde. Onun sayesinde buradayız. Mahkememiz var. Rabbim inşallah onları hak ettikleri yere gönderecektir dedi.

Şehit Akif Altay'ın kız kardeşi Aysun Şerbet de Davaları takip etmeye çalışıyoruz ama her izlediğimizde üzülüyoruz maalesef. O günleri tekrar tekrar yaşıyoruz. Allah kimseye yaşatmasın. Ülkemiz ve milletimiz adına üzülüyoruz. İnşallah adalet yerini bulacaktır duasıyla bekliyoruz. Onları her gördüğümüzde üzüntümüz artıyor ama tesellimiz şehit olması. Allah'ım mekanını cennet eylesin diye konuştu.

Bucak Müftüsü İshak Göksel'in dua etmesinin ardından program sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

title