Haberler

AFAD Burdur'daki Depreme Yazılı Açıklama Yaptı

Güncelleme:

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Burdur'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem ile ilgili olarak yazılı açıklamada bulundu.

Afad'dan DEPREM AÇIKLAMASI

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Burdur'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem ile ilgili olarak yazılı açıklamada bulundu.

AFAD tarafından yapılan yazılı açıklamada, '24 Ağustos 2014 Pazar günü, saat 22.43'te Burdur, Ağlasun'da AFAD-TDVM'den (Türkiye Deprem Veri Merkezi) alınan verilere göre Mw=4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 7.6 kilometre derinlikte meydana gelen depremin merkezine en yakın yerleşim yeri 1.41 kilometre uzaklıkla Ağlasun'a bağlı Yumrutaş Köyü'dür.

Deprem Burdur merkez ve ilçeleri ile çevre il ve ilçelerde hissedilmiştir. AFAD Burdur İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve 112 Burdur Acil Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü ile koordinasyon halinde konuyla ilgili bir ihbar olup olmadığı incelenmektedir. AFAD Deprem Dairesi, 715 deprem gözlem istasyonuyla depremleri çözümlemektedir. Bölgedeki deprem aktivitesi Başbakanlık AFAD tarafından 7/24 izlenmektedir' denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ağlasun Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title