Haberler

Burcu Güneş Maddi Sıkıntıda Olduğu İçin Albüm Çıkaramıyor

Güncelleme:

Bir dönemin en çok kazanan popçularından Burcu Güneş, şimdi maddi sıkıntı çekiyor. Güneş'in, yeni albüm yapmak için sponsor sponsor dolaştığı ortaya çıktı.

PARAYI DENKLEŞTİREMEDİ

Uzun süredir albüm çıkarmayan Burcu Güneş'in maddi sıkıntıda olduğu ortaya çıktı. Bir dönemin en popüler popçularından Güneş, yeni albüm için gerekli olan parayı bir türlü bulamadı.

KONSER TEKLİFİ GELMİYOR

Sponsor bulmak için dolaşan Burcu Güneş'in eskisi gibi ekstra konser teklifi gelmemesinden yana da dert yandığı öğrenildi. Dedikodulara göre albüm yapmakta ısrarlı olan Burcu Güneş, şimdilerde bankadan kredi çekmeyi planlıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Güneş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500

Yorumlar (72)

Kurd MuhacirMobil-IOS:

Iban yazın atalım bu kadının sesi insanlardan mahrum bırakılmamalı, inşallah sesini güzel hayırlı Şeyler için de kullanır.

28
3
yanıtYanıtla
...:

demet akalının para kazandıgı bir ülkede böyle iyi seslere iş teklifi gelmemesi nekadar acı

27
2
yanıtYanıtla
SevdamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Güçlü bir sesi ve hanımefendi bir kişiliği var. Şu anda piyasada olan isimlerin çoğu orayı haketmiyor.Sadece arkalarında birileri olduğu için ordalar. Burcu Güneşe destek verilmeli bence.

28
1
yanıtYanıtla
koç:

bunların en batmış hali bizden daha lükstür

27
1
yanıtYanıtla
ademmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hdp =pkk , chp =hdp

17
9
yanıtYanıtla
UA:

akp senindemi paranı çaldı

8
15
yanıtYanıtla
fds:

gitsin akp çıkarsın ona albümü. din adı altında yalakalık yapmak değilmiydi yaptıkları?

10
11
yanıtYanıtla
adem:

bence demet akalını bırakın sinan akçılın para kazandıgı bir ülkeyi gözünüzün önüne getirin bu ülkede gerçek seslere deger verilmiyor

20
0
yanıtYanıtla
seda:

iyi oluyor iyiizamanınıda harman savur gelecegi düşünme 10 tl. ayakkabıyı 200 tl alırsan 50 tl hırkayı 500 tl alırsan vede kakalarlarsa ögle maddi sıkıntı çekerler bakınız bayan bacak sokakda mendil satıyorrr

18
2
yanıtYanıtla
bilalmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sinan akcil ne yapiyorda miletmiz ona sanatci diyor

19
1
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title