Haberler

Burcu Güneş iİle Eğlence Dolu Yılbaşı Akşamı

Güncelleme:

Burcu Güneş ile Gala Gecesinde müzik ve eğlence dolu eşssiz bir akşam yaşattı.

Huzur veren doğası ve benzersiz konumuyla misafirlerine benzersiz bir tatil yaşatan NG Sapanca Wellness & Convention, İstanbul'a yakın lokasyonu ve ormanla iç içe konumuyla, yeni yıla, şehrin stresi ve gürültüsünden uzakta girmek isteyenlerin adresi oldu.


Dünyanın en prestijli lüks segment otellerinin değerlendirildiği The World Luxury Hotel Awards "En Lüks Spa 2015" ödülünün sahibi olan NG Sapanca, spasıyla size eşsiz bir deneyim yaşatarak, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendiriyor. Diyetisyen Ali Dereli yönetiminde sunulan kişiye özel sağlıklı beslenme ve aktivite programıyla da vücudunuz adeta yeniden doğuyor.

Eşsiz doğasında yürüyüş yapabileceğiniz, okçuluk eğitimi alabileceğiniz, orman manzaralı odanızda kitabınızı okuyarak huzurla dolacağınız NG Sapanca 2 ve 3 gecelik konaklama paketleriyle konuklarına yeni yıla girerken unutamayacakları bir tatile imza atmalarını sağladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Sapanca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title