Haberler

Burcu Esmersoy, Yeni Yıla Hep Evde Giriyor

Güncelleme:

İstanbul'da bir söyleşiye katılan Burcu Esmersoy, 20 yıldır yılbaşında evde oturduğunu itiraf etti ve bu yıl da evde tombala oynayacağını söyledi.

Forum İstanbul'da bir panele katılan güzel sunucu Burcu Esmersoy, özel hayatıyla ilgili soruları cevaplarken yeni yıldaki planını anlattı.

"EVDE TOMBALA OYNAYACAĞIM"

Bir dinleyici Esmersoy'a 'Yılbaşında ne yapıyorsunuz?' diye sorunca ünlü sunucu "20 yıl önce arkadaşlarımla yılbaşı planı yapmıştık. Kuruçeşme'de Kenan Doğulu'yu dinlemeye gidecektik. Saat 20.00'de evden çıktık, trafikten dolayı yeni yıla arabada girdik. O günden beri yılbaşında evdeyim. Yeni yıl akşamı trafik hiç çekilmez, hem de her yer pahalı. Evde tombala oynayacağım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Esmersoy İstanbul Yılbaşı Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

olamazMobil-ANDROID:

inanilmaz bir haber hala inamiyorum yilbasini evde gecirecekmis super haber, an siz bizle kafami buluyorsunuz bizene onun yilbasindan aybasindan,ne yigitler ne sehitler kara topragin altinda gecirecek yilbaslarini bayramlari onlarin aileleri ne durumda olacak evlatlari sevdikleri yok yanlarinda siz de bunu gaber yapiyorsunuzya nediyim artik

8
1
yanıtYanıtla
Ezo:

Kim bu kadin ya hu? Ne is yapiyor? Ne faydasi var millete? Haber yapmaya degecek ne gibi bir basarisi var??

6
2
yanıtYanıtla
sponsoru vardır:

kadında bir numara yok ama biri onu devamlı haber yapıyor haberini yapan sponsoruda zevksizmiş bundan başka kadınmı yok bir şeyede benzemiyor. ))

yanıt0
yanıt0
servet...:

aferim sana otur oturduğun yerde biraz az görsün millet sizi ortalıkta yeter artık bu kadınlara da prim veriyorsun ya acun ah sen neydin ne oldun çevreni de ihya ettin ahhh. . .

3
1
yanıtYanıtla
gsimgesa:

Yalanina tukiriyim

1
1
yanıtYanıtla
ismail oz tokatMobil-ANDROID:

dusun ceniz super iyi geceler

0
0
yanıtYanıtla
Angaralı:

yaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaannnnnnnnnn

0
0
yanıtYanıtla
???:

evlende bi cocuk dogur ilerde pişman olursun

0
0
yanıtYanıtla
celel:

evde. tombalaaaaaa. cek. cek. mişşşşş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title