Haberler

Burcu Esmersoy Yeni Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi

Güncelleme:

Ünlü sunucu, daha önce adının aşk dedikodularına karıştığı ancak bu iddiaları ısrarla reddettiği Tuna Aksu'yla Bodrum'da samimi bir halde görüntülendi.

Burcu Esmersoy yeni sevgilisi The House Cafe Genel Müdürü Tuna Aksu ile ilk kez görüntülendi. Yaklaşık bir aydır gözlerden uzak ilişkilerini yaşayan Burcu Esmersoy ile Tuna Aksu çifti, Bodrum' da tatile çıktı.

BODRUM'DA BULUŞTULAR

Önceki gün Bodrum'a uçan Burcu Esmersoy, havalimanından direkt plaja geçti ve plajın tam karşısındaki iskeleye demirli teknede sevgilisi Tuna Aksu ile buluştu. Ünlü sunucu, Aslı-Berk Ekşioğlu çifti ve Rıza Büyükuğur'un da bulunduğu teknede Aksu ile güneşlenirken objektife yansıdı.

O ZAMANLAR BİR ŞEY YOKTU

Adı yaklaşık 1 aydır The House Cafe'nin genel müdürü ve ortağı Aksu ile anılan, ancak aşk iddialarını reddeden Esmersoy, ilk kez sorulara yanıt vererek ilişkiyi doğruladı. Esmersoy, "Daha önce de sormuştunuz, 'hayır' demiştim. İnanın o zamanlar özel bir durum yoktu. Yeni başladı." dedi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Esmersoy Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (38)

.......................:

Şu çirkin kadında ne buluyorlar diyecemde basın bilerek reklamını yapıyor kadının

18
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Habere bak yahu adamların ardamarı çatlamış kırk dikış atsan tutmaz. Bunların kimle fındık kırdığı hiç önemlimi bunları birde sanatçı diye millete yutturmaktan vaz geçin bu tiplerin reklamından vaz geçin.

17
0
yanıtYanıtla
qqq:

Yeni başladı dio.hemen adamın kucağına atlamis vaybe.

13
0
yanıtYanıtla
ggf:

Esmersoyun sevgilisinide verin askere bunlar burda gönül eğlendirirken askerlerimiz çatışıyor. Çok yazık

10
2
yanıtYanıtla
DON KAMILO:

BUNLARDAN SEHITLERE SAYGI BEKLENMEZ ATCAKSIN ISITIN ÖNÜNE DE BÖYLE POZ VERSINLER

7
4
yanıtYanıtla
Selin:

Ayyy yazik ama isid cok gaddar acimaz

yanıt4
yanıt2
zavazingo:

bunlar gibi adilerin yüzüne bu terör olayları çıkıyorlar medyada sonra doğudaki aç adam isyan ediyor

6
4
yanıtYanıtla
burçu esmersoy:

toplumun yüz karaları bugün biriyle yarin başkasıyla bunları haber yapanlarıda kınıyorum

9
1
yanıtYanıtla
Z:

ULTRA LÜKS YATTA MALI GÖTÜRÜYOR . HAYAT SİZLERE GÜZEL .

8
1
yanıtYanıtla
tracers:

ülke yangın yeriymiş bunların umrundamı !!! bunlar için varsa yoksa pompa !bu karı zaten tescilli bir salatalıkçı dır !

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title