Haberler

Burcu Esmersoy'un Silmeye Kıyamadığı Fotoğraf

Güncelleme:

Esmersoy, Başar Savur'un yokluğuna alışmaya çalışıyor. Güzel sunucu, eski sevgilisi ile daha önce çektirdiği fotoğrafı ise bir türlü silmeye kıyamıyor.

İtalyan eşi Massimo Cusimano ve Cem Alper'den ihanet nedeniyle ayrılan Burcu Esmersoy'un son sevgilisi Başar Savur da hemen yeni aşka yelken açtı.

FOTOĞRAFI HALA SİLMEDİ

Savur'un hayatına Mutlu Dinçkök'ün girdiğini öğrenir öğrenmez ayrılık açıklaması yapan Esmersoy, eski günlere ait bu fotoğrafı ise hala instagram sayfasında tutuyor.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burcu Esmersoy Başar Savur Cem Alper Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (26)

HAYDAR:

SENİN İÇİN YUVAMI YIKARIM. BEBEĞİMİ GÖZÜM GÖRMEZ DEĞİL KARIMI GÖRSÜN GÖZÜM. AHH ULAN MİLLETE ŞANS BANA ACI DERT. HÜLYA AVŞAR, SİBEL CAN, DANSÖZ ASENA, BURCU ESMERSOY TAPACAĞIM KADINLAR BİDE EVDEKİ KADINI DÜŞÜNDÜM KARIMI YANİ BEN BİTMİŞİM BİTMİŞ

6
45
yanıtYanıtla
Yaza Çizer:

Bizde bu haber ne zaman yayınlanacak diyorduk ailecek milyonlarca kişi bunu bekliyordu!

10
3
yanıtYanıtla
Okur:

BANANE!

9
1
yanıtYanıtla
deli dumrul:

eee güzel olmak yetmiyomuş dolar milyarderi kafalamak için yazık hani bu güzellik var gerisini boşver olmuş. . . nedeyim allah layıkını versin. . .

7
1
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

Ya bu karının haber olacak neyi var allasen ya kime ne kadar vurdurduğu çokmu mühim yani

6
2
yanıtYanıtla
oylebiriMobil-ANDROID:

Sen ona buna bakcağına evinde seni bekleyen kadınına sadık ol salak birde ne güzel yazmış pişkin ! haydar midir nedir

6
1
yanıtYanıtla
harun:

Bu kadın aldatılırmı bee inanamıyorum

4
3
yanıtYanıtla
SUGÖLGE:

ne kadar MALLLLLL ERKEKKLERRR VARRRR

6
0
yanıtYanıtla
.... Mobil-ANDROID:

haydar bey evdekini eşinize niye hakaret ediyorsunuz bunlar kadar makiyaje ve estetige para verseniz o da bir dunya harikasi olur ik

6
0
yanıtYanıtla
memo Mobil-ANDROID:

Sen ne yapacaksın buskuvı cocuklari sana yakışmıyorlar

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title