Haberler

Burcu Esmersoy'un Ani Ayrılığının Altında Yatan Gerçek

Güncelleme:

Daha önce bir kez boşanıp bir kez de nişan atan Esmersoy'un, Başar Savur ilişkisi de bitti. Ayrılığın nedeni ise Burcu'nun Arda Turan'la olan samimi arkadaşlığı olmuş.

Sunuculuk, modellik ve oyunculuk yapan Burcu Esmersoy'un aşkta yüzü yine gülmedi. İtalyan eşi Massimo Cusimano ile evliliği yürümeyen Esmersoy'un Sami Kiresepi olan nişanlılığı da kısa sürmüştü.

"BENİ TAŞIMAK ZOR"

Güzel sunucu, 1 yıldır birlikte olduğu ve evlilik hazırlıkları yaptığı işadamı Başar Savur'la da yollarını ayırdı. Burcu Esmersoy, ayrılıkla ilgili "Beni taşımak biraz zor. Erkeklerde bir kompleks yaratıyorum galiba" yorumu yaptı.

ARDA'YI SEVGİLİSİNDEN KISKANDI

Ancak daha önce, 27 Ekim'de Burcu Esmersoy ile Başar Savur aşkının üzerinde kara bulutlar dolaştığını; hatta Esmersoy'un Savur'la tartıştıktan sonra soluğu Arda Turan'ın yanında Madrid'de aldığı dedikoduları çıkmıştı.

ARDA'DAN KISKANMIŞ

Çiftin çevresine göre ayrılık sebebi; güzel sunucunun ünlü erkeklerle olan samimi arkadaşlığı. 'Kıskanç ve maço' kişiliğiyle tanınan Başar Savur'un; Burcu Esmersoy'un bu arkadaşlıklarına sürekli sitem ettiği, özellikle de sevgilisini Arda Turan'dan kıskandığı dedikodular arasında yer aldı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burcu Esmersoy Başar Savur Arda Turan Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

SALAK VATANDAŞ:

GELECEĞİN KOLEKSİYONER ADAYI. . . . . KARS KAŞARINI GEÇMESİNDE

32
0
yanıtYanıtla
sakin duruş:

Ünlüler -tabiki hepsi değil- ne hikmetse kadını erkeği bir doyumsuzluk halindeler. El oğlu bir tane bulamaz bunlar maşşşşaaalllaaaahhh.

22
0
yanıtYanıtla
Adanalı:

YA BU MAL KADININ HABERİNİ HER YERDE GÖRMEK ZORUNDAMIYIZ.

16
0
yanıtYanıtla
SOFU:

BU KARININ NERESİ GÜZEL NERESİ HABER NERESİ ZEKA NERSİ CÜMLE CEVAP HİÇBİRYERİ E ÖYLEYSE NİYE HABER OLUYOR BİZENE KİMİNLE DÜŞÜP KALKTIĞI

11
3
yanıtYanıtla
BUNLAR BÖYLE:

Ya ne kıskanması , neyini kıskancam giderim 20 -25 lik hatunlarla takılırım burcuyamı kaldı bu adam o akadar genç varken

12
1
yanıtYanıtla
izmirli:

bu kadınceğiz aradığını bulamıyor hem zengin ultra lüks hayat istiyor hem popüler adam olsun hem yakışıklı hem ulaşılmaz arda gibi yıldız bi tip peşinde anlaşılan, ama arda bunla evlenmez zor bu iş burcucum kıyamam sana

11
2
yanıtYanıtla
gıl biriya:

bu gadın gılın biri, nedense hep gıllar gündemde

11
2
yanıtYanıtla
özgür:

Tabi ki kız arkadaşını yalnız olarak başka erkeklerin olduğu ortamlara göndermeyeceksin, koruyu kollayacaksın ama aşırı kıskançlık kendine güvensizliğin göstergesidir. Ben kız arkadaşlarıma dünyanın en yakışıklı ya da zengin erkeklerinin bulunduğu ortama hiç çekinmeden girerim. Herkesin bir artısı var. Kendisine güvenmeyen, karşı cinsle çıkmasın. Ne kendisine eziyet etsin, ne de karşısındakine. . .

10
1
yanıtYanıtla
tebrikler:

sevgilisi iyi yapmış, arkadaşta olsa laubali olmaya gerek yok. . .

8
2
yanıtYanıtla
zagor:

Valla bana göre burcu esmersoyun erkeklerle olup olmama problemi var , aslında belkide hemcinslerinden daha çok hoşlanıyor olabilir, buda onun seçimidir , tabi bütün bunlar sadece bir komplo teorileridir

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title