Haberler

Burcu Esmersoy, Arda Turan'ı Tebrik Etmedi

Güncelleme:

Bir dönem aralarından su sızmayan Burcu Esmersoy'un Arda Turan'ın Barcelona'ya transferi sonrası milli futbolcu hakkında tek kelime etmemesi dikkatlerden kaçmadı.

İspanyol devi Barcelona, Arda Turan'ı 41 milyon euro karşılığında 5 yıllığına kadrosuna katarken milli futbolcu 2015-2016 sezonunda Katalan kulübünün en pahalı transferi olarak dikkat çekti.

BURCU SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ

Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer olması tüm dünyada büyük yankı uyandırırken sosyal medyada da gündem oldu. Özellikle siyasetçisinden sanatçısına, futbolcusundan gazetecisine birçok kesim Arda Turan'ı transferinden dolayı tebrik ederken, bir ismin tepkisiz kalması dikkat çekti. O isim bir dönem yıldız futbolcuyla yediği içtiği ayrı gitmeyen Burcu Esmersoy'dan başkası değildi...

TEK KELİME ETMEDİ

Burcu Esmersoy, milli futbolcunun transferi hakkında en ufak bir kelime etmedi. Twitter ve Instagram hesaplarında Arda Turan'la alakalı tebrik mesajınıın olmaması dikaktlerden kaçmadı ve ikilinin arasının açık olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

ARDA NE DİYECEK?

Aslıhan Doğan'la yaşadığı aşk sonrası Burcu Esmorsoy'la arasına mesafe koyan Arda Turan, her ne kadar güzel sunucu hakkında olumsuz cümleler kurmasa da bu olaya nasıl tepki vereceği merak konusu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burcu Esmersoy Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (86)

AVD:

SAKALINI KESSE DAHA DÜZGÜN OLACAK. . . IŞID CİLER GİBİ. . YAKIŞTIRAMIYORUM. . .

18
25
yanıtYanıtla
AdamMobil-IOS:

Bende burcunun yerinde olsam bırak yüz vermeyi yan yana bile gelmem kıronun teki bu Arda sakalında. Belli oluyo kafa yapsı zaten iri yarı bi adam olsanda sakal bıraksan anlarım yakışır ama 1.60 boy var bıraktığı sakala bak iğrenç

9
15
yanıtYanıtla
capanoglu:

Senin futboluna 41 milyon euro veren beyinsizlere yuhhh

8
16
yanıtYanıtla
MATHADORE:

Dünyanın en büyük kulübü olan Fenerbahçemiz tebrik etti daha ne istiyo en büyük gurur bu onun için..

10
12
yanıtYanıtla
ask doktoru:

burcu ardaya sirilsiklam asik

15
2
yanıtYanıtla
DEMIR:

Arda Yeni Diyarbekirspor gel

10
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu karı kesin arda turana aşık

13
2
yanıtYanıtla
Ceranimo:

Bırcı da transfer olmak istedi olamayınca çekemedi

yanıt0
yanıt0
Geldigimiz nokta:

Hukumet kurulmamis, ekonomi iyi gitmiyormus filan hic onemli degil, Arda Barcaladi ya, artik Turk lirasi dolar karsisinda yukselmeye baslar. Bu arada en cok sevinende bence basin olmustur. Bu yaz gunu 100 tane haber gecilir artik. .

10
4
yanıtYanıtla
CUKUROVALIYIZ3401:

Arda milli takimda sifir once milli takimimizin yildizi ol sonra tebrik edelim seni

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title