Haberler

Burcu Çetinkaya'dan, Nurgül Yeşilçay'a 'Aşiret Gelini' Cevabı

Güncelleme:

Yeşilçay'ın "Sen özel okullarda oku. Kadın rallici ol. Sonra türbana gir. Sonra Urfa'da bir aşiretle evlen." sözlerine Çetinkaya, "Vakti gelince anlarlar elbet." cevabını verdi.

Yüksek lisansını Harran üniversitesi'nde yapmak üzere geçtiğimiz yıl Şanlıurfa'ya yerleşen ve önceki gün Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı olan Fatih Mehmet Bucak'la evlendiği ortaya çıkan ünlü rallici Burcu Çetinkaya'ya, oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan beklenmedik bir tepki gelmişti.

SERT DİLLE ELEŞTİRMİŞTİ

Yeşilçay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Sen özel okullarda oku. Kadın rallici ol. Sonra türbana gir. Sonra Urfa'da bir aşiretle evlen. Bunu rahmetli Meral Okay bile dizi yapamazdı" dedi.

"VAKTİ GELİNCE ANLAR ELBET"

Burcu çetinkaya Yeşilçay'a cevabını Twitter hesabından verdi: "Herkes kendi penceresinden bakar hayata, oysa dışarısı çok güzel, bakmayı bilirsek. Kimseye kızmadım, kızmıyorum. Vakti gelince anlarlar elbet."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nurgül Yeşilçay Çetinkaya Harran Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500

Yorumlar (56)

turgut:

bu kadının din sevgisiyle kapandığına inanan ağır maldır bu karı büyük oynuyor

24
57
yanıtYanıtla
fwef:

kalbini açıp baktın mı ?, , , yada hangi hareketinden bunu çıkardın

yanıt9
yanıt2
Hah Hah haaaa:

din bir genç kızımızın hayatını daha kararttı vah vaaah

8
58
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Cok rezil bir kadın bu burcu Allah akıl fikir versin

20
44
yanıtYanıtla
selman:

şu burcu denen kadını şişirip durmayın. akpli zenginin biri alsın diye uğraştı, herşeyi yaptı ama alan olmadı. şimdi urfaya gitti, oradaki ağada istanbuldan gelince filan değişik geldi. aldı bunu. haber yapıpta şişirmeyin.

27
37
yanıtYanıtla
EMEKLİ:

KADIN GÜNAHI FAZLA İŞLEMİŞ. KAPANMAK ZORUNDA KALMIŞ

14
48
yanıtYanıtla
GüneşMobil-IOS:

Bu nurgule ne !! Sanane

47
12
yanıtYanıtla
nokta:

yamuk kadın güc ve parayı seçti. olan bu. anlayan anladı.

24
32
yanıtYanıtla
Vatandaş 10Mobil-IOS:

Tebrikler büyüklük yapmış helal olsun Nurgül düştü... Yazık Nurgüle yazık

42
13
yanıtYanıtla
oku oku git urfali lara:

Yazik diyorum..ibret olsun herkese..kekolarla evlenmeyin.

15
39
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title