Haberler

Burak Yılmaz Yeni Kramponuyla İlk Maçına Çıkıyor

Güncelleme:

Nike Mercurial Vapor IX yeryüzünün en hızlı oyuncuları için tasarlandı.

hızıyla fırtınalar estiren Burak Yılmaz yeni kramponu Nike Mercurial Vapor IX ile ilk maçına çıkıyor. Başarılı oyuncu yeni kramponunu ilk kez, 27 Ocak Pazar günü oynanacak Galatasaray- Beşiktaş derbisinde giyecek. Nike kramponlarının üst kısmında kullanılan hız kontrolü teknolojisi daha fazla sürtünme ve dokunuş sağlayarak maçın seyrini değiştirecek fırsatlar sunuyor.

Günümüzün aşırı teknik ve hızlı maçlarında hızlı koşabilmek ve diğer oyuncuları geçebilmek iyi bir oyuncu olmak için gereken becerilerin sadece bir kısmı. Hızlı oyuncular için performansta yenilikçiliği hafif kramponlarla birleştiren Mercurial Vapor IX, bu köklü özelliğini bir üst çıtaya taşıyor. Mercurial Vapor IX keskin dönüşler ve patlayıcı hızla rakiplerini alt eden oyuncular için biçilmiş kaftan. Burak Yılmaz, bu teknoloji harikası kramponu ilk kez 27 Ocak Pazar günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş maçında giyerek hızına hız katacak. Umut Bulut, Olcay Şahan, Necati Ateş, Cenk Tosun ve Bruno Ferreira Bonfim, Mercurial Vapor IX ile sahalara çıkacak diğer oyuncular arasında yer alıyor.

Mercurial Vapor IX yeniden tasarlanan üst kısmıyla, en kritik noktalarda hız ve beceriyi kullanan oyunculara gerekli desteği ve dokunuşu sağlamak üzere yaratıldı. Göz alıcı renk tonlarının kullanıldığı kramponlar sahaya adını yazdıracak.

Nike'ın kramponların üst kısmında kullandığı yeni Hız Kontrolü dokusu, Mercurial serisine özgü ayağa tam oturan, duyarlı kramponlara daha fazla sürtünme sağlayarak oyunculara yüksek hızda oynama güvenini kazandırıyor.

Mercurial Vapor IX kramponlarının üst kısmı ayağın iyice oturmasını sağlayarak krampon içinde gereksiz hareket etmesini engelliyor. Minimal ve yumuşak topuk alanı ise hem kramponun rahatlığını hem de kramponları giyenin performansını maksimize ediyor.

Nike'ın Mercurial serisinde her zaman yenilik, dokunuş ve patlayıcı hız ön planda oldu. Yeni kramponlar, ayağı tam saran hız kontrolü dokusu sayesinde oyuncuların ihtiyaç duyduğu yumuşak dokunuştan taviz vermeden gerektiği yerde sürtünme sağlıyor.

Nike'ın yenilikçi ACC (bütün hava koşullarında kontrol) teknolojisiyle artık bütün kramponlarda özel bir yüzey işlemi uygulandığından dolayı, ister yağmurlu ister kuru havalarda olsun, her zaman aynı dokunuşu sağladığı için performansı arttırmaya yardımcı oluyor.

Patlayıcı hıza güvenen ve Mercurial Vapor IX giyen oyuncular için çekiş her şey demektir. Arka kısımdaki ikiz çiviler kramponun çimden daha kolay ayrılmasını sağlarken asimetrik çivi konfigürasyonu patlayıcı bir başlangıç yapılmasına izin veriyor. Duyarlı keskin çiviler ise, yüksek hızda yön değişikliği yapılmasına olanak sağlayarak maçın kaderini belirleme gücüne sahip.

Mercurial Vapor IX'un içerdiği iki farklı cam kompozit parçadan oluşan benzersiz hafif plaka, esnekliği ve duyarlılığı arttırarak maçın en kritik anlarında enerjinin geri dönmesini sağlıyor.

On yıl önce ilk defa üretildiği zamandan bu yana Mercurial kramponları her zaman farkını ortaya koydu. Cesur ve heyecan verici renkleri ve tasarımıyla bu kramponları giyen oyuncular hep sahada fark edildi. Yeni Vapor IX kramponlarında ise fazlası var, eksiği yok.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burak Yılmaz Galatasaray Beşiktaş Nike Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title