Haberler

Burak Yılmaz, Tartıştığı Taraftara "Tünele Gel" Diye Bağırdı

Güncelleme:

Galatasaray - RWS Bruxelles maçının son anlarında oyundan çıkan Burak Yılmaz, tartıştığı taraftara "İçeriye gel sen, içeriye gel" diye bağırdı.

Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıkları kapsamında Belçika'da RWS Bruxelles ile karşılaştığı maçta Burak Yılmaz ile taraftarlar arasında bir tartışma yaşandı. Maça ilk 11'de başlayan golcü futbolcu Burak Yılmaz, maç boyunca etkisiz bir görüntü çizerken üst üste kaçırdığı net gol pozisyonları sonrasında taraftarların tepkisiyle karşılaştı.

SOYUNMA ODASINA GİDERKEN TARAFTARLA TARTIŞTI

Tüm bunların sonrasında maçın 87. dakikasında oyundan alınan Burak Yılmaz, soyunma odasına gitmeden önce tribünlerde bulunan Galatasaraylı taraftarların yanına giderek sözlü tartışmaya girdi ve tartıştığı kişiyi tünele çağırdı. Oyunun durduğu bu dakikada tüm oyuncular Burak Yılmaz'ın taraftarlarla tartışma yaşadığı yere gelerek yıldız futbolcuyu uzaklaştırmaya çalıştı.

ISLAKLARLA SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Uzun bir süre bu tartışmanın içinde kalan Burak, sonrasında ıslıklar eşliğinde soyunma odasının yolunu tuttu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Burak Yılmaz Galatasaray Belçika Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

anti55:

son demini yaşıyor. çok şişirirsen böyle patlar.

25
4
yanıtYanıtla
Hilal Tünay:

Rezil Burak Çocuk gibisin... Terim o kadar şişirdi Burağı bir türlü satamadılar şimdi Kulüp içinde patlıyor adamcağız...

23
6
yanıtYanıtla
OGLUM BAK GIT:

Gol atmasini beceremiyon ,ama tünnele cagirmasini biliyon ,bu ne profesyonelik,sankimahalle takiminda oynuyor,hatta mahalle futbolculari bile bazisi profoseyonel gibi davraniyor,ayip yaw ,gönderin gittsin bu adami artik yaw.

19
4
yanıtYanıtla
HAKAAN:

CIK ADAM GİBİ TOPUNU OYNA ALDİĞİN PARANIN HAKKINI VER YUHLANMA BU SADECE FUTBOL İCİN GEÇERLİ DEĞİL

12
2
yanıtYanıtla
galatasaray tutkunu:

yav arkadaş burak yılmaz adam olsa erkek olsa yiğit olsa o lafı dediği kişiyle orada bir şekilde randevulaşır dışarıda kozunu paylaşır.korkak yüreksiz herif o çagırdığın kişinin içeri alınmayacağını bilmeyecek kadarda gerizekalı degilsin heralde...bu yorumu okuduktan sonrada o takımdada durma türkiyedede...

3
2
yanıtYanıtla
Taraftar hedefine ulasti:

Bu vesileyle Taraftar tüm Futbolcularla güzel bir sarilmis oldu :-) Yasadigi yerde simdi havasindan gecilmiyordur :-))

2
2
yanıtYanıtla
....:

DEFOLSUN GİTSİN

1
3
yanıtYanıtla
düsün:

Burak bi düsünmesi lazim. Neden, niye nicin?!? Sen Umzt Bulut kadar gayret göstersen, Semih kadar dürüst olsan, Sabri kadar yürekten oynasan bu taraftar senin icin ölür.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title