Haberler

Burak Yılmaz, Sakatlığı Nedeniyle Kadro Dışı Kaldı

Güncelleme:

Sakatlığı nedeniyle transfer olduğu Beijing Guoan'da ilk maçına geçen hafta çıkan Burak Yılmaz, tekrar sakatlandı.

Çin Ligi ekiplerinden Bejing Guoan'da forma giyen Burak Yılmaz, sakatlıklardan dert yanıyor. Önceki gün düzenlenen antrenmanda sakatlık geçiren Burak, 6. haftadaki Lifan maçının kafilesine alınmadı.

ZACCHERONI'Yİ DÜŞÜNDÜRMEYE BAŞLADI

CQ Lifan ile Cumartesi günü oynanacak maçta oynayamayacak Burak Yılmaz'ın Teknik Direktör Alberto Zaccheroni'yi yeniden düşündürmeye başladığını duyuran Çin basını, A Milli golcünün yerine elde tek alternatif olarak Kleber'in kaldığını sayfalarına taşıdı.

TARAFTARLARI KORKUTTU

Burak'ın yalnızca 2 maç oynadıktan sonra tekrar sakatlandığı ve bu haberin Bejing taraftarlarını da korkuttuğu aktarıldı. Tedavi için Pekin'de kalan Burak Yılmaz'ı riske etmek istemeyen Zaccheroni'nin yıldız oyuncusundan gelecek olan son haberi beklediğine vurgu yapıldı.

Öte yandan Burak Yılmaz'ın serbest vuruş sonrasında sağ uyluğunda ağrı hissettiği ve bu yüzden sakatlandığı öne sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Pekin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

hinoğluhin ali cin:

Durun bakalım uyanık Çinliler, bunlar henüz iyi günleriniz. Çakma mallarla dünyayı hep siz mi kazıklayacaksınız sandınızdı. . ??

12
0
yanıtYanıtla
ÇARŞI KARTALI:

HAHAHHAH EMEK HIRSIZI

8
3
yanıtYanıtla
Kılçık:

adamlar yediği bu kazığı ömür boyu unutmazlar. .

7
2
yanıtYanıtla
oh be:

oh be kurtulduk sundan fıtık etmişti beni gerizekali

6
2
yanıtYanıtla
GS Lİ:

BU ÇİNLİLER BİZE ÇOK KAZIK ATTI BURAK I SATARAK AZCIKTA OLSA İNTİKAM ALDIK

6
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

Çin malıymış alın sizi halis mulis Türk malı hep siz mi bizi öpecektiniz lan

5
0
yanıtYanıtla
FNER:

ELLERINDE PATLADI HAHAHAHAAH

3
0
yanıtYanıtla
dost:

kadro disi kalmis ne yani orasi futbol sahasi bay burak artislik sahnesi deyil beceremiyacan ise niye girersin anlam veremedim futbol kim turkiyedeki futbolcular kim inanin turkiyede ele alinacak hic bir futbolcu nede teknik dirkdor var ama artis cok

2
0
yanıtYanıtla
ellidokuz:

hep cinlilermi bize kazık atacak birazda biz kazıklayalım dedik sattık burak yılmaz.

2
0
yanıtYanıtla
B. Taş jk:

şampiyon mustafa ismet inönü

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title