Haberler

Burak'ın Dolandırılmasıyla İlgili Bir Kişi Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Polis, Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın aranarak dolandırılmasıyla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.

Galatasaray ve Milli Takım oyuncusu futbolcu Burak Yılmaz'ı telefonla aranarak Trabzon valisi olduğunu söyleyen bir kişi tarafından dolandırılmasıyla ilgili polis bir kişiyi gözaltına alındı.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Teknik takip sonucu yakalanan şüpheli M.B. ifadesinde suçlamaları kabul etmeyip "Bunu ağabeyim yapmış olabilir" dedi. Bunun üzerine M.B.'nin ismini verdiği ve olaydan sonra ortadan kaybolan ağabey polis tarafından aranmaya başlandı.

BURAK YILMAZ'I ARADI, PARA İSTEDİ

Futbolcu Burak Yılmaz'ı cep telefonundan arayarak kendisini Trabzon valisi olarak tanıtan bir kişi yardıma muhtaç öğrencilere burs verdiklerini ayrıca ihtiyaçlarını karşılamak için para topladıklarını söyledi. Arayan kişinin vali olduğuna inan Burak Yılmaz kendisine verilen banka hesabına 10 bin lira para yatırdı. Aradan bir süre geçtikten sonra yardımın yerine ulaşım ulaşmadığını sormak isteyen Burak Yılmaz, Trabzon valisini aradığında dolandırıldığını anladı.

TELEFONUN SAHİBİ BELİRLENDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Burak Yılmaz'ın kendisini dolandıran kişilerden şikayetçi olmasıyla polis tarafından soruşturma açılmıştı. Burak Yılmaz'ın verdiği kendisini arayan kişinin telefon numarası ve bankaya yatırdığı hesap numaralarını takibe alan dedektifler olayla ilgili M.B. adlı kişinin kimliğini belirlendi.

"AĞABEYİM YAPMIŞ OLABİLİR"

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri M.B.'yi gözaltına alarak olayla ilgili ifadesine başvurdu. M.B.'nin poliste verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek "Bunu ağabeyim yapmış olabilir. Benim bir ilgim yok." dedi. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli serbest bırakıldı.

POLİS "AĞABEYİ" ARIYOR

Polisin M.B.'nin ifadesinde ismini verdiği ağabeyini yakalamak için operasyonları sürdürüyor. Şu ana kadar yapılan incelemede M.B.'nin ağabeyinin İstanbul dışına çıktığı tespit edildi. Yetkililer soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü söylediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burak Yılmaz Galatasaray Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

can cancanese@hotmail.de:

Kendisi penaltilarda...hep dolandiriyor...üstelik birde kumpas yöresinden dolandirici...hiç şaşmadim...adamlarin işi gücü bu...bide kupa verelim dolandiriciya...yakişir...!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title