Haberler

Burak Yılmaz: Hem Arkadaşlarımız Hem de Ülkemiz İçin Konuşmanın Doğru Olmadığını Düşünüyorum Ama Bu...

ÇİN'in Beijing Guoan takımında oynayan Burak Yılmaz, A Milli Takım'a çağrılmamasıyla ilgili konuşmasının zamanlama açısından doğru olmayacağını söyledi.

Galatasaray'ın Antalyaspor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmayı tribünden izleyen Sarı-kırmızılı takımın eski futbolcusu Burak Yılmaz, maçın ardından gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, kendisinin yanı sıra takım kaptanı Arda Turan ve Selçuk İnan'ı da milli takım kadrosuna almamasıyla ilgili bir soruya Burak, şu yanıtı verdi:

"Buraya takımımızı desteklemek için geldim. Sadece Galatasaray için buradayım. Bizim yerimize milli takımda olan arkadaşlarımız var. İki tane çok önemli maçımız var. Şu anda konuşmak doğru değil. Burada söylediğim şey yanlış anlaşılabilir. Hocamızı, milli takımımızı, arkadaşlarımızı kötü duruma düşürmek, eleştirmek bize yakışmaz. Arda zaten konuştu ve gerekli şeyleri söyledi. Ben de yeri ve zamanı geldiğinde konuşurum. Şu anda iki tane çok önemli maçımız var. Hem arkadaşlarımız hem de ülkemiz için konuşmanın doğru olmadığını düşünüyorum ama bu benim söyleyecek bir şeyim olmadığı anlamına gelmiyor. Sadece yeri ve zamanı değil. Kişiler önemli değil. Hepimiz ülkemizin, milli takımımızın arkasında olmamız lazım. Milli takıma başarılar diliyorum. Olup olmamak çok önemli değil. Önemli olan desteklemektir. Biz de dışarıdan duamızla destekliyoruz."

Burak Yılmaz, milli takımda prim tartışması yaptıklarıyla ilgili iddiaların kendisini rahatsız ettiğini de vurgulayarak, "Asla prim almadım ama bir kere bile lafını etmedim. Arda da etmemiştir. Arda, benim hakkımı da savunmamıştır. Arda'nın savunduğu şey başkadır. Bunu yeri geldiği zaman en ince ayrıntısına kadar söyleyeceğim ama şu an zamanı değil. Bunun böyle olmadığını zaten herkes biliyor" dedi.

Milli takıma küsmesinin söz konusu olmayacağını da sözlerine ekleyen tecrübeli futbolcu, "Milli takıma çağrılmak şereftir. Milli takım, namustur, ülke ve bayraktır. Hepimiz göreve hazırız" ifadesini kullandı.

Galatasaray'ın, 1-0 geri düştüğü Antalyaspor maçında elde ettiği 3-1'lik galibiyetle şampiyonluğu ne kadar istediğini gösterdiğini ifade eden Burak Yılmaz, "Her şey çok güzeldi. Sonu da galibiyetle bitince çok mutlu oldum. Çok güzel bir atmosfer ve taraftar vardı. Bence ikinci devre takımımız çok iyi, istekli ve arzulu oynadı. Şampiyonluğu ne kadar istediklerini gösterdiler. Şampiyonluk için ilk haftalar, daha form tutmadan kazanmak çok önemli. Takımımız da form tutmadı ama ileride çok daha iyi oynayacak. Benim için de çok güzel oldu. Selçuk ve Podolski gol attı. Onlar için ayrı sevindim. Selçuk'un frikiğinde gol olacağını hissettim, o yüzden de cep telefonumla kaydettim" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı oyuncu Eren Derdiyok'tan da övgüyle bahseden Burak, "Eren ile stilimiz çok farklı ama Allah nazarlardan saklasın. İnşallah çok daha iyi olur ve goller atar. Kendisini de tebrik ettim. Bugün iyi bir mücadele ortaya koydu. Hep beraber Eren'e destek olalım. Bence hep beraber şampiyonluğu yakalayacak" ifadesini kullandı.

Eski takım arkadaşlarını çok özlediğini de belirten Burak Yılmaz, "Herkes boynuma sarıldı. Ben onları çok özledim, onlar da beni çok özlemiş" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beijing Guoan Burak Yılmaz Antalyaspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title