Haberler

    Burak Yılmaz: Gol Ketçap Gibidir, Sıktıkça Daha Çok Gelir

    Güncelleme:

    Futbol hayatını Çin'in Bejing Guoan takımında sürdüren Milli futbolcu Burak Yılmaz, "Gol ketçap gibidir, sıktıkça daha çok gelir." diyerek ilginç bir benzetmede bulundu.

    Trabzonspor ve Galatasaray'da gol krallıkları yaşayan ve birçok rekora imza atan Burak Yılmaz, son zamanlarda çıkan transfer iddialarını değerlendirdi.

    "TÜRKİYE'YE ŞİMDiLİK DÖNMEYECEĞİM"

    Galatasaray ve Trabzonspor iddialarının doğru olmadığını belirten başarılı oyuncu, "Sürekli transfer konuşmak benim şu an oynadığım kulübüme haksızlık olur. Benim mutlu olmam için her şeyi yapıyorlar. Türkiye'ye şu an için dönmeyi düşünmüyorum" dedi.

    Ntvspor'a konuşan Burak Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

    "FİNLANDİYA KOLAY DEĞİL"

    Şu ana kadar iki maç oynadım. İki antrenman yapabildim. Küçük de bir operasyon geçirdim ama şu an iyiyim en yakın zamanda sahalara döneceğim. Finlandiya maçı için 'Kolay' deniyor ama ben bu seviyelerde kolay maç görmedim. Bizim takımımız çok iyi ve potansiyeli olan oyunculara sahip. Formada iki forvetimiz var. Cenk ve Enes...

    "MİLLİ TAKIM BAMBAŞKA"

    Ne kadar üst seviyelerde oynasan da, Milli Takım bambaşka bir şeydir. Burada dugularınla, tüm benliğinle oynarsın. Ben sağlığım iyi olduğu sürece Milli Takım'a katkı vermek isterim ama benim yokluğum da takımı çok fazla etkilemeyecektir. Ben de oynayacakmışım gibi maçı bekliyorum.

    "GOL ATMAK KETÇAP GİBİDİR"

    Ben her zaman gol atmak isterim. Bir santrafor için gol su gibi ekmek gibi hatta ketçap gibi... Sıktıkça daha çok gelir. Amacım tabii ki her maç atabildiğim kadar gol atabilmek...

    "DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

    Sürekli transfer konuşup, Çin'deki takımımı rahatsız etmek istemiyorum. Çünkü onlar beni mutlu etmek için her şeyi yapıyorlar. Şu anda dönmeyi düşünmüyorum, tamamen takımıma konsantre olmuş durumdayım.

    "HERKESLE GÖRÜŞÜYORUM"

    Benim insani ilişkilerim iyidir. Başkan Muharrem Usta'yla, Ahmet Çubukçu'yla irtibatım var... Gerek Fenerbahçe'deki arkadaşlarım olsun, Şenol Güneş olsun, hala hepsiyle görüşüyorum. Beşiktaş'ın Avrupa'daki ilerleyişini takip ediyorum ama Türkiye'ye dönmek gibi bir düşüncem dediğim gibi yok.

    "TUDOR'U YORUMLAMAK BANA DÜŞMEZ"

    Galatasaray'daki teknik direktör değişimi teknik bir karar. Bunun hakkında konuşmak yorum yapmak bana yakışmaz. 'Tudor'a zaman verilmesi gerekir' demek bana düşmez ama zamana da ihtiyacı olacaktır. 3 maçta 3 galibiyet alsa çok iyi, 3 mağlubiyet alsa çok kötü hoca olmaz kimse...

    "KIZLARIMI ÇOK ÖZLÜYORUM"

    Türkiye'de en çok kızlarımı özlüyorum. Arkadaşlarımı özlüyorum. Ama hayat anlamında mutluyum. Futbolun dili her yerde aynı. Orada da gol atınca seviniyorum, atamayınca üzülüyorum.

    "ARDA'DAN BİR DAHA NE ZAMAN GELİR BİLİNMEZ"

    Arda benim kardeşim. Ondan bir tane daha ne zaman gelir bilinmez. Umarım Allah her zaman onun gönlüne göre verir. Türkiye'deki herkese, arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

    (Fanatik)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Burak Yılmaz Galatasaray Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title