Haberler

Burak Yılmaz'dan, Kaleci Nihat Şahin'e Cevap

Güncelleme:

Galatasaraylı Burak Yılmaz, Mersin İdmanyurdu kalecisi Nihat Şahin'in hakkında önde sürdüğü, takımına haksız penaltı kazandırdığı şeklindeki iddiaya tepki gösterdi.

Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz, Mersin İdmanyurdu kalecisi Nihat Şahin'in kendisi hakkında önde sürdüğü, takımına haksız penaltı kazandırdığı şeklindeki iddiaya tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Türk Telekom Arena'da rakiplerini 3-2 yendikleri karşılaşmanın ardından, konuk takım kalecisi Nihat'ın ifadelerine sinirlenen Burak, kulüp idarecilerinden izin alarak açıklama yaptı.

Nihat'ın açıklamalarına üzüldüğünü belirten Burak, "Nihat kardeşime cevap vermek istemezdim. Adrenalini yüksek bir maçtan sonra böyle şeyler söylemiş olabilir ama 'Burak bunu hep yapıyor' demiş. Sezonda benim kaç penaltı aldığıma bakın. Bence pozisyon yüzde 100 penaltı. Kontrolsüz bir şekilde geldi. Ben topu ittim ve penaltı oldu. Benim her zaman böyle bir şey yaptığımı ve güldüğümü söylemiş. Hepimiz ekmek parası kazanıyoruz. Ben öyle bir insan değilim. Gördüğünü söylesin. Nihat kardeşimdir. Mutlaka bunu adrenalin ile kaybettiği için söylemiştir. Benim ona, hocasına ve camiasına saygım sonsuz. Bugün aslan gibi çatır çatır oynadık ve kazandık. Böyle şeylerle beni gündeme getirmesinler. Söylediklerine üzüldüm. Keşke böyle bir şey söylemeseydi" şeklinde konuştu.

Burak, maçta penaltı beklediği ancak hakem Fırat Aydınus'un aleyhine faul kararı verdiği pozisyonun da penaltı olduğunu savunarak, "O pozisyonda rakibimi itmedim. Hakem öyle gördü. Fırat hocaya 'Hocam itmedim' dedim. O da 'Hayır, ittin' dedi. Bu kadar" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Burak Yılmaz Nihat Şahin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title