Haberler

Burak Yılmaz'dan Beklenmedik Tavır! Yöneticilere Selam Vermedi

Güncelleme:

Çin'e transfer olması beklenen Burak Yılmaz, TT Arena'da izlediği Konyaspor maçında yan locada oturan iki idarecinin yüzüne bile bakmadı.

Burak Yılmaz kırgın ve kızgın olduğu Galatasaraylı 2 yöneticiyi Arena'da 90 dakika pas geçti. Çin'in Beijing Gouan Kulübü'ne 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Burak Yılmaz, Konyaspor maçını TT Arena Stadı'ndaki locasında izledi. Maç sonu, "Bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Bilinen ve bilinmeyen her şeyi açıklayacağım" diyen Burak'ın yapacağı toplantının şifreleri önceki gece ise Arena'daki detayda saklıydı.

YAN YANA LOCALARDA TEK KELİME ETMEDİLER

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Konya maçına ailesi ile gelen Burak'ın hemen yanındaki locada G.Saraylı Yöneticiler Fatih İşbecer ve Selim Arda Üçer ile Medya-İletişim Direktörü İskender Baydar 90 dakikayı takip etti. Transfer sürecindeki tavır ve politikaları, medyada yer alan ve taraftarın tepkisini çeken bazı haberlerde yöneticilerin etkisinin olduğu görüşündeki Burak Yılmaz, idarecileri pas geçti. Burak kulüp genel sekreteri olarak transfer görüşmelerinde etkin rol oynayan İşbecer ile Üçer'e maç boyu selam vermedi.

TOPLANTIDA YÖNETİMİ HEDEF ALACAK

Yönetimin West Ham ve Çin'den gelen teklifler sırasında kendisi ile hiç konuşmadan transfere yeşil ışık yakmaları nedeniyle yönetime kırgın ve kızgın olan Burak ile idareciler arasında maçı yan yana izlemelerine karşın hiçbir diyalog yaşanmadı.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Adınızı Yazın:

yolun açık olsun kral bu ülke böyle işte vefasızlar senin yaptığın işleri bir dakikada unuturlar.

21
8
yanıtYanıtla
eses:

Yav git be yeter artik......insallah milli takimada giremezsin.....70 milyon...küfür ediyo sana umrunda degil....dünyada senden kötü forvet yok

5
22
yanıtYanıtla
kendine yakışanı yapmış:

Sanki bedava oynuyordun, Galatasarayın sırtından dünyanın parasını kazandın. Galatasarayda tanınıp yıllık 8 milyon euroya Çine gittin, gene dünyanın parasını kazanacaksın(gözümüz yok)bir de havalara girip trip yapıyorsun. Zaten duruşunla hiç bir zaman Galatasaraylı olamadın. . .

21
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Galatasaray burağın yerini zor doldurur Bunlar Türkiyede iz bırakmış futbolcular milli takıma her zaman faydası olmuş inşallah başarılı olur Güle güle burak

11
9
yanıtYanıtla
Şamil Mobil-IOS:

Burak zaten bi halta yaradığı yoktu futbolcu israfıydı iyi oldu gs için

3
11
yanıtYanıtla
bence:

Bırak bu havaları da, önce ofsayt kuralını öğren. Galatasaraydaki futbol hayatının yarısı ofsaytta geçti. Ayrıca şampiyonlar liginde de ofsayta düşme rekorunu kırmıştın, bunu da unutma. .

9
2
yanıtYanıtla
olgun-adam:

burak zaten uzatmaları oynuyordu gıtmeseydı takımda oynaması zordu. artık gıcını oynatamaz hale gelmıştı. yönetıcıler ıyı iş basarmış. . tebrıkler burak ve yönetıceılere

6
5
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

bu galatasaray yönetimi topluca gerizekalı mal herifler tüm transferlerinizin toplam maliyeti 168 milyon eoru bu kadar mal bi araya gelmiş koca kulubü idare edemiyen aptal topluluğu mal adamlar pahalıya alıyosun bari pahalıya sat burak suanda bi bakın piyasasının altında

9
1
yanıtYanıtla
ROTTAN:

GS de son iki yönetim GS gerçeklerine uzak. .

4
1
yanıtYanıtla
Gs:

Diyorlar ki burak sakatmış avrupadan kendi parasıyla iğne almış iğneleri yapıp maça çıkıyormus sormak istiyorum sakat bir topçu neden böyle saçma sapan islere girer anlamam hem yönetim hem de burak çok gereksiz işler yaptı galatasaray a büyük zararlar vermeye başladılar

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title