Haberler

Burak Yılmaz: Bursaspor Maçını Taraftarımızla Kazanacağız

Güncelleme:

Galatasaray'ın yıldız ismi Burak Yılmaz, hafta sonu Bursaspor ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bursaspor ligin en formda takımı. Zorlanacağımızı düşünüyorum ama taraftarın desteği ile bu sınavdan geçeceğimize inanıyorum" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, kulübün resmi televizyonuna sakatlığı ve ligin 18. haftasında Bursaspor ile oynayacakları maç hakkında açıklamalarda bulundu.

"BEN HATA YAPTIM"

Çaykur Rizespor maçında oyuna ısrarla girmek istediğini ve bu konuda hata yaptığını ifade eden Yılmaz, "Sakatlığımdan sonra 5 gün tedavi oldum ve 6. günde de çok iyi idman yaptım. Hiçbir ağrı hissetmedim. Takımla birlikte yaptığımız maçta da kendimi iyi hissettim. Hocam oynatmak istemediğini söyledi ama ben '15 dakika oynayayım' dedim. İyi de ısındım, 40 tane depar attım. Ancak maça çıktığımda ilk pozisyonda sakatlığı yaşadım. Kendi adıma hata yaptım, erken davrandım. Hiç yaşamadığım bir şey olduğu için beni korkuttu" dedi.

"ZORLANACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Ligdeki durumlarını da değerlendiren Burak, "İyi oyunun yanı sıra 3 puanının önemli olduğu haftalardayız. Bu haftalar 1-0 olsun bizim olsun haftaları. Biz bunu başarıyoruz. Önümüzde Bursaspor maçı var. Bursaspor bence ligin en formda takımı. Çok değerli hocaları var. Bu hafta zorlanacağımızı düşünüyorum ama taraftarımızın desteği ile bu sınavdan geçeceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Burak Yılmaz Galatasaray Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (5)

ZavkMobil-IOS:

Bursa gomer bence

6
4
yanıtYanıtla
xxx:

25000 euroyu alabilmek icin oynadin. . . . bilmeyen kalmadi. . . . . yazik para insana neler yaptiriyor. . . . . 40 depar atmismis hic birsey olmamamamisimismmmiissmm. . . . . . senin cep harcligin hergün bes bin lira

5
4
yanıtYanıtla
Fenerli:

mezariniz hazir bele . Bursa sizi 2 parcaya bolur INSALLAH. Yalniz ahlakli hakim gerek

4
1
yanıtYanıtla
1. GALATASARAYLI:

YAZINLA KENDINI TARIF ETMISSIN ZAVK.

3
2
yanıtYanıtla
sinem aslancıl:

geçmiş olsun kral

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title