Haberler

Burak Yılmaz: Bazı Şeylere Çok Kırgınım

Güncelleme:

Milli Takımımızın yıldızı Burak Yılmaz, "Olayları kişisel değerlendirmeyelim. Bazı şeylere çok kırgınım, futbolcuların duyguları dinlenmiyor." dedi.

A Milli Takımımız'ın Çek Cumhuriyeti karşısındaki ilk golünü atan Burak Yılmaz maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Bazı olaylara çok kırgın olduklarını ifade eden Burak, "Olayları kişisel değerlendirmeyelim, birbirimize inanalım, kafamızdaki soru işaretlerini atalım. Bugün sadece kazanmak yetmiyordu, hala daha yetmiyor. 2 farklı kazanmamız gerekiyordu, her şey istediğimiz gibi gitti. İlk dakikalarda golü bulup, daha sonra istediklerimizi yapmak istiyorduk. Bazı şeylere çok kırgınım, futbolcuların duyguları dinlenilmiyor, acaba olaylar gerçekten böyle midir. Sadece ben değil, takım olarak kırgınız. Herkes çok inandı, taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz" dedi.

"BİRİNİZ BİLE BANA SORMADINIZ Kİ..."

Zor bir sezonu geride bıraktığını ifade eden Burak, "Bu sene çok zor bir sezon oldu, üç aydır bu turnuva için çalışıyorum. Önemli olan sağlıklı bir şekilde burada olmamdı, gereğini yaptım. Arda ile ilgili prim konusu. Bize bir şey sormadınız ki? Bu söylenenler ile alakalı çok üzgünüm, Arda da öyle. Bu bir milli dava. Bu yaşananlar ne ilk olacak ne de son olacaktır. Futbol bir maçlık bir şey değil. Birbirine bağlantılı maçlar var, biz bazı maçları bekleyeceğiz. İstediğimiz gibi biterse de gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz" şeklinde konuştu.

"EMRE MOR BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ"

Emre Mor hakkında çıkan haberler hakkında da konuşan Yılmaz, "Emre Mor çok yetenekli bir çocuk, bugün de harika oynadı. Türk futbolu yeni bir yıldız kazandı. Emre Mor ve bizimle ilgili bazı saçma sapan haberler çıktı, böyle bir şey yok. Emre Mor bizim gözbebeğimiz. İlk maç ile bu maç arasındaki fark, çok heyecanlanmış olabiliriz, aramızda genç arkadaşlar da var ancak biz zoru seviyoruz galiba. Gruptan çıkmayı çok istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çek Cumhuriyeti Burak Yılmaz Yılmaz Emre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (5)

rambo:

burak ulan bi gol attın şimarma artist

4
1
yanıtYanıtla
xxxxx:

Kim ne derse desin siz işinize bakacaksınız Paraya prime geldi mi profesyonelsiniz eleştirildiniz mi biz de insanız yok öyle Madem ki giydiğiniz formanın hatrı yok Aldığınız primlerin hakkını verin Boş konuşmayın

2
0
yanıtYanıtla
Yenilenmeli:

Dünyanın pirimini alıyorsunuz, kırallar gibi yaşıyorsunuz, eee bu ülkenin formasını giymek zorundasın, konuşacakmış, ne konuşacan kardeşim, sahada konuş, Fatih terim tv1 e ve türk milletine meydan okuyorak konuşmuyorum diyor. hemde aldığı parayı düşünsene, yetimin, öksüzün hakkı olan parayı fazla fazla alıyorsun ve bunlara bilgi vermiyorsun. Mutlaka haddi bildirilmeli, ve gönderilmeli, çünkü miadını doldurdu, heyecanı kalmamış

1
0
yanıtYanıtla
vgfdregvetbhrtyhjutynj:

hepsi aslanlar gibi karakteriyle mücadele etmiş karakteriniz mu lan sizin ülkeyi ayaklar altına serdiniz karakteri para olmuş bunların

1
0
yanıtYanıtla
ülkücü:

karısını doven adamı mıllı takıma aldı ben ne dıyım gerçi hidayet ilaç kullandı gene aldıya bızım yonetıcıler karektersız

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title