Haberler

Burak Yılmaz "Baştan 3-0 Mağlup Durumda Olsaydık Bu Kadar Üzülmezdik"

Hakan TARHAN,Amsterdam-DHA 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Hollanda ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra açıklamalarda bulunan milli oyuncular Burak Yılmaz ve Mehmet Topal üzgün olduklarını belirttiler.

Hakan TARHAN,Amsterdam-DHA

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Hollanda ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra açıklamalarda bulunan milli oyuncular Burak Yılmaz ve Mehmet Topal üzgün olduklarını belirttiler.

Amsterdam Arena'da ki karşılaşma sonrası Burak Yılmaz "Baştan 3-0 mağlup durumda olsaydık bu kadar üzülmezdik. 1-0 kazanmaya bu kadar yaklaşmışken böyle gol yemek bizi çok üzdü. Hala şansımız var. Sonuna kadar kovalayacağız. İyi de mücadele ettik tam bir takım görüntüsü verdik. Kazakistan galibiyetiyle tekrar başlayıp gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Ümidimiz hala var. Kimin gol attığının önemi yok. Keşke ben atmasaydım da kazansaydık. "ifadelerini kullandı.

"İnşallah önümüzdeki bütün maçları kazanıp Avrupa şampiyonasına gitmek istiyoruz"

Milli futbolcu Mehmet Topal ise "Takım halinde çok iyi mücadele ettik. Yazık oldu, 3 puanı alabilirdik. İnşallah önümüzdeki bütün maçları kazanıp Avrupa şampiyonasına gitmek istiyoruz. Her şey ortada. Hiçbir şey garantilenmiş değil. Bütün maçlarımızı kazanırsak iddiamızın devam ettiğini düşünüyorum. Herkes puan kaybedebiliyor" değerlendirmesi yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Topal Burak Yılmaz Amsterdam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title