Haberler

Burak Özçivit 'Yaralı Geyik' Cezasından Kurtuldu

Güncelleme:

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, oyuncu Burak Özçivit'in yaralı geyik reklamını incelemeye aldı ve incelemeler sonucunda geyiğin maket olduğu anlaşıldı.

Oyuncu Burak Özçivit’in yaralı bir geyiği omuzlarında taşıdığı reklam filmi şikâyet konusu oldu. Kaçak avcılarla mücadele eden ve gelen ihbarlar üzerine milyonlarca lira ceza kesen Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Özçivit’in oynadığı reklamda yaralı bir geyiğin kullanıldığı yönündeki şikâyet üzerine harekete geçti.

ASILSIZ İHBAR

Yapım şirketine giden bakanlık yetkilileri, kullanılan geyiği inceledi. Geyiğin maketten yapıldığını, vücudunun kumaş ve köpükle kaplandığını görüntüleyen yetkililer, “Bizim görevimiz her ihbarı değerlendirmek. Geldik, gördük ve ihbarın asılsız olduğunu tespit ettik” dedi.

1300 KAÇAK AVCIYA 3 MİLYON TL CEZA

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 3 yıldır Facebook, Youtube ve Twitter gibi sosyal ağlarda kaçak avcı avlıyor. Bakanlık, bu süre içerisinde yasadışı av yapan ve fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan 1300 avcı hakkında işlem yaptı. Üç yılda avcılara 2 milyon TL tazminat, 900 bin TL de idari para cezası kesildi.

Kaynak: Magazin

Burak Özçivit Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

coniy:

bi geyiğin ağırlığı en az 320 kilodur naim süleymanoğlumu bu adam geyiği nasıl kaldrcak hayvan severim diye geçiniyolar belgesel bile izlemiyolar

5
2
yanıtYanıtla
issiz in gurbet:

boyle sacmaliklar nedense hep bizde olur yaw adamlar reklama bile kil olan insanlari iceri at o zaman anlasin bos yere miletin zamanini calmayi

5
0
yanıtYanıtla
komagene kralı02:

320 kıloluk geyık var belkı ama bu geyık kadar olan 320 kılo değil.bızım dağlarda var 50 kılo anca ...

2
0
yanıtYanıtla
V FOR VENDETTA:

kaçak avlanma yasak ama devletin izniyle olanı yasal. iki şekilde de para kazanmanın yolunu bulmuş devlet. olan hayvanlara oluyor. ne vicdanda ne de dinde yeri yok avcılığın. hobi olarak can alıp buna da spor diyorlar. can alanın canı çıksın.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title