Haberler

Burak Özçivit Evlilik Teklifi Hazırlığında

3 yıldır birlikte olduğu Fahriye Evcen'e sevgilisi Burak Özçivit'in "Yüzüğümü aldım, hazırım" dediği söylenerek Roma Aşk Çeşmesi'nde evlilik teklifi edeceği bilgisi magazin gündemine bomba gibi düştü.

3 yıldır birlikte yaşayan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti de evlenme kararı aldı. Sevgilisi Fahriye'yi Roma'ya tatile götüren Özçivit'in evlilik teklifini ise aşıklar kenti Paris'te yapması bekleniyor. Ünlü ikilinin düğün tarihi ise açıklanmadı.

YAKIN ZAMANDA EVLENECEKLER

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti aşklarını şu anda Roma'da tatil yaparak tazeliyor. Önceki gün sabah 07:00 uçağıyla İtalya'ya giden ünlü çiftin yakın zamanda evleneceği konuşuluyor. Geçtiğimiz yıl ailelerini tanıştıran Evcen ve Özçivit hakkında 1 ay önce de 'İmam nikahı yapılar' şeklinde haberler çıkmıştı.

AŞIKLAR ÇEŞMESİ'NDE EVLİLİK TEKLİFİ EDECEK

Sevgilisine sürpriz yapan Özçivit, Evcen'i önceki gün Roma'ya götürdü. Evlilik planlarını da hazırlayan ünlü oyuncu iddialara göre Aşıklar Çeşmesi'nde Fahriye'ye evlilik teklifi edecek.

"YÜZÜĞÜMÜ ALDIM HAZIRIM"

Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre ise; arkadaş çevresine 'Yüzüğümü aldım. Hazırım' diyen Burak Özçivit, Roma'dan sonra Paris'e gitmek için tatilini uzattı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen en son Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın Ayvalık Cunda Adası'nda yapılan düğün töreninde böyle görüntülenmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fahriye Evcen Burak Özçivit Paris Roma Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

EDA:

EVLENMEZLER ZATEN İMZA EKSİK SADECE KARI KOCA GİBİ YAŞIYLAR

8
1
yanıtYanıtla
misafir:

bencede ne diye uzatiyorsunuzku evlenin Anne ve Baba olun hersey zamaninda olur Fahriye sende kaprislerini birak cok güzel ve kibar bir sanatcimizsin seni seviyoruz sana yakisan bir sekilde Burak Özcivit gibi delikanlida zor bulursun bizden söylemesi haydi hakkinizdan hayirlii olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title