Haberler

Burak Özçivit'e Instagram'da Büyük Tepki

Güncelleme:

Hayranları Burak Özçivit'ten eski sevgilisi Ceylan Çapa'nın fotoğraflarını Instagram'dan silmesini istedi.

Burak Özçivit, Fahriye Evcen'le yeni bir aşka yelken açtı ama eski sevgilisi Ceylan Çapa'nın fotoğraflarını Instagram'dan kaldırmadı. Evcen ve Çapa'nın hayranları, oyuncuya çok kızdı.

CEYLAN'IN FOTOĞRAFLARINI SİLMEDİ

Burak Özçivit, Ceylan Çapa'yla ilişki yaşadığı dönemde "Çalıkuşu" dizisindeki rol arkadaşı Fahriye Evcen'le set fotoğraflarını Instagram hesabında paylaşıyordu. Bu durum, Çapa'nın kıskançlık krizine girdiği dedikodularına yol açmıştı. Şimdi işler tersine döndü. Çapa'dan ayrılıp Evcen'le aşk yaşamaya başlayan oyuncu, yeni sevgilisinin tüm ikazlarına rağmen eski fotoğraflarını Instagram'dan kaldırmadı.

INSTAGRAM'DAN MESAJ YAĞIYOR

Ceylan Çapa, ilişkileri sona erdikten sonra Burak Özçivit'in tüm fotoğraflarını sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarından silmişti. Özçivit'in yeni birlikteliğine rağmen Çapa'nın fotoğraflarını saklaması ise tepki çekti. Şimdi hem Çapa'nın hem de Evcen'in hayranları, o kareleri silmesi için oyuncuya mesaj yağdırıyor.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burak Özçivit Fahriye Evcen Ceylan Çapa Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

ahkam:

bu tükler dizi izlerken ülkeyi işgal etseler kimsenin haberi olmaz

26
0
yanıtYanıtla
reizgs:

dengesiz keko yaa

9
15
yanıtYanıtla
melih ş:

istediğni yapar eski sevgilisi diye düşmanı değil. . o fotoğrafı silince kendi fotoğrafını da silmiş oluyor sonuçta. . . ne saçma tripler. . . burak şuanda başka biriyle olabilir ama bu büyütülecek birşey değil. .

20
2
yanıtYanıtla
mırç:

size ne ? yada bize ne?

15
1
yanıtYanıtla
HACI:

Kim Burak. . . Aptal kutusu şöhretlerinden. Parsayı toplayıp silinir gider. Vahşi batı kanunu bu.

7
3
yanıtYanıtla
miley potter:

belki kıza ceylan çapa yı hala unutamamıştır fahriye olmazsa şuna geri döneyim demiştir

1
4
yanıtYanıtla
Merve K:

sallamamış unutmustrur fotoların orda oldugunu bu kadar basıt abartmayın :D

4
0
yanıtYanıtla
Hınzır:

72 milyon içinden bir kişinin ınstagram muhabbeti çok ta gereklimi ? haber yapmaya

3
0
yanıtYanıtla
barış:

ne kadar gereksiz, aptalca şeylerle beyninizi yoruyorsunuz. beş kuruş faydası olmayan, gereksiz işler.

2
0
yanıtYanıtla
aylin:

burakozcivitt_ instagram hesabi bir fan tarafindan aktiv işletiliyordu. Daha sonra Özçivit bu hesabı kendisi kullanmaya başladı. kendisi kullanmaya başlayınca resimleri silm?y? başlamışdı zaten bir kaç tanesi gözd?n kaçmış ola bilir!

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title