Haberler

Burak Özçivit Reklam Çekimlerinde Zor Anlar Yaşadı

Güncelleme:

Önceki akşam Cihangir'de bir şampuan reklamı için kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu, çekim sırasında çok üşüyünce battaniyeye sarılarak ısındı.

Son zamanlarda 'Aşk Sana Benzer' filmiyle adından sıkça söz ettiren Burak Özçivit, setlerde boy göstermeye devam ediyor.

SOĞUK HAVADA ZORLANDI

Bir şampuan reklamı için önceki akşam Cihangir'de kamera karşısına geçen yakışıklı hava koşulları nedeniyle sette zor anlar yaşadı.

BATTANİYEYİ EVE GÖTÜRDÜ

Soğuk havada üşüyen oyuncu, çekim aralarında battaniyeye sarılarak ısındı. Özçivit, günün sonunda battaniyesini de eve götürdü.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burak Özçivit Cihangir Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

hayretMobil-IOS:

O kadar çok üzüldüm ki,kendime gelmem haftalar alır

7
0
yanıtYanıtla
mr.malkocMobil-IOS:

yazik kiyamam usumusmu ne,ahh benim insaatci kardesim calis sen senin canin can degil.

7
0
yanıtYanıtla
aydan ay:

vah vah inanılmaz üzüldüm, onların canı çok kıymetli bizimki değil tabi, birde haber yapmışlar madencileri düşünün, çöpçüleri düşünün ve binlerce soğukta ama battaniyesiz çalışanları düşünün sonra bu haberi yapmaya utanırsınız belki

6
1
yanıtYanıtla
.mobilWeb@haberler.com:

Vah vah sanki sırtında yük taşıyor bütün gün

5
0
yanıtYanıtla
tugbaMobil-ANDROID:

sizin uzulmeniz icin yazilmadi zaten gerizekalilar. unlu adam iste magazincilerde isini yapiyo. bu havber yapanlar para kazaniyor. eyer insaatcilara uzuluyosan disari cik yardim et. sende kebdine gel haftalar surmesin. cahiller. bu isi yapanlarda yani magazinciler bunu cekerkwn de usutolar ne icin para icin. onun icib uzulun evet. mallar sizi.

4
1
yanıtYanıtla
o bir petrolkentli.:

öyle kolay para kazanmak var mı ki bu dünya önce cefasını çekecen sonra sefasını.

3
1
yanıtYanıtla
TürkmobilWeb@haberler.com:

Yazik ya zor sartlarda calisip az kazaniyo bunlar bide dunyayi kurtardigini saniyo pislik surusu

3
0
yanıtYanıtla
siz:

tüh tüh ya ne kadar üzüldüm ne kadar üzüldüm ne kadar önemli değil mi

3
0
yanıtYanıtla
TavsiyeMobil-IOS:

Tuğba farkındamısın bilmem ama asıl gerizekalı ve mal olan sensin,onca önemli haber varken,herkes L Sanatçının üşümesinemi üzülelim,ALLAH senin gibilere akıl versin

2
0
yanıtYanıtla
hayretMobil-IOS:

Tuğba asıl sen gerizekalısın ve malsın,türkiyede o kadar önemli olay varken,tutupta ben onun üşümesinemi üzüleyim,kafadan noksan olduğun apaçık belli

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title